"Tämä olisi syöttö Suomen lapaan" – hoksaako Kanada Leijonien ongelmakohdan MM-finaalissa?

Suomi ja Kanada kohtaavat kolmannen kerran peräkkäin jääkiekon MM-finaalissa. Petteri Sihvonen ja Jonne "Monsterimonni" Virtanen ennakoivat odotettua kohtaamista MM-välierien jälkeen. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Lauantaina Leijonat kukisti Yhdysvallat 4-3 ja Kanada jyräsi Tshekin 6-1. Sihvonen ja Virtanen nostivat erityisesti yhden näytteen esiin Leijonien lauantain ottelusta. Sihvonen aprikoi, lähtisiko Kanada toistamaan Yhdysvaltojen kyseiset toimet MM-finaalissa.  

– Tämä on syöttö Suomen lapaan, jos sinä lähdet pelaamaan tätä. Tässä me (Suomi) olemme parhaimmillamme, Virtanen totesi, kun kaksikko analysoi Leijonien USA-esitystä Sihvonen ja Monsterimonni -ohjelmassa. 

Mistä kaksikko puhui? Katso Sihvosen ja Virtasen analyysi Leijonien MM-välieräesityksestä ja muutama ennakkohuomio loppuotteluun pääkuvan videolta. Alla tuore Sihvonen ja Monsterimonni -jakso kokonaisuudessaan. 

Sihvosen ja Monsterimonnin MM-studio on MTV Uutiset Livessä MM-turnauksen aikana nähtävä ohjelma. Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen ja uransa tähän SM-liiga-kauteen päättänyt Jonne Virtanen arvioivat räväkkään tapaansa Leijonien otteita ja muita MM-ilmiöitä aina Suomen peliä seuraavan päivän aamuna.

MM-turnauksen pronssiottelu Tshekki-USA pelataan sunnuntaina kello 15.20 alkaen. Finaali Suomi-Kanada alkaa kello 20.20. Molemmat ottelut suorina lähetyksinä C Moressa ja MTV3-kanavalla. MM-studiot käynnistyvät C Moressa kello 14.30 ja 19.30. 

Sihvonen ja Monsterimonni analysoivat Leijonien MM-välierän – näistä asetelmista Kanadan kaatoon finaaliin 13:59
Sihvonen ja Monsterimonni analysoivat Leijonien MM-välierän – näistä asetelmista Kanadan kaatoon finaaliin.

Lue myös:

    Uusimmat