Leijonista ilmoille katkeransuloinen näkymä – "Ruotsalaiset kauhistelevat"

Leijonaraati ennakoi Suomen polkua MM-kisojen päätösviikolla – "Ruotsalaiset kauhistelevat" 1:50
Leijonaraati ennakoi Suomen polkua MM-kisojen päätösviikolla – "Ruotsalaiset kauhistelevat."

Huomenta Suomen Leijonaraadissa suunnattiin sunnuntaina katsetta jo jääkiekon MM-kisojen viimeiseen viikkoon ja Suomen mahdolliseen polkuun jatkopeleissä. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Leijonien turnaus on sujunut tuloksellisesti odotettua mollivoittoisemmin, silla joukkueella on kasassa vain kaksi voittoa viidestä ottelusta. 

Tämän seurauksena se ei voi nousta A-alkulohkossa enää neljättä sijaa ylemmäs, ja puolivälieriin oikeuttavan paikan pitäminenkin on kovan työn takana maanantain Tanska- ja tiistain Sveitsi-otteluissa

Länsinaapuri Ruotsi on puolestaan NHL-tähtiensä johdolla edennyt B-lohkossa voitosta voittoon ja on hyvin todennäköisesti lohkoykkönen tiistain jälkeen. 

Torstain puolivälierien tällä hetkellä todennäköiseltä näyttävä Ruotsi–Suomi-kohtaaminen nosti veden kielelle Leijonaraadissa. Haaste olisi Suomelle valtava, mutta myös niin herkullinen.  

Juttu jatkuu kuvan alla. 

– Jos se Ruotsi tulee, niin ruotsalaiset kyllä kauhistelevat, että sieltä tulee tämä taktiikan maailmanmestari Suomi vastaan, MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen alusti. 

– Ei (Ruotsi) pelota, koska Suomen taktisuus ja sielun peliin heittäminen jäällä pelottaa kaikkia muita, kollega Ari Vallin komppasi vieressä.

Mitä Jukka Jalosen elekielestä on aistittavissa? Leijonien jatkosta lisää yllä olevalla videolla. Alla Sihvonen ja Vallin käyvät kattavammin läpi Leijonien tähänastista pelaamista MM-jäillä.

Leijonaraati: Suomi hävisi Kanadalle, mutta Leijonien "peli kestää" MM-kisoissa – Puljujärvi-tilanne kohautti 8:19
Leijonaraati: Suomi hävisi Kanadalle, mutta Leijonien "peli kestää" MM-kisoissa – Puljujärvi-tilanne kohautti.

Lue myös:

    Uusimmat