Leijonat asteli jäälle vielä pahasti vajaalukuisena – HIFK-lupaukset paikkausreissulla

Leijonat kokoontui tiistaina Hartwall Arenan jäälle ensimmäisiin yhteisharjoituksiin paluun maajoukkueen peräsimeen tekevän päävalmentajan Jukka Jalosen johdolla. Tiistaina Leijonien miehitys oli vielä pahasti vajaalukuinen.

Leijonien vahvuudesta puuttuvat vielä Jokereiden, Kärppien ja Tapparan pelaajat. Näistä Jokerit pelaa vielä tiistaina KHL:ssä Severstalia vastaan, kun taas Kärppien ja Tapparan maajoukkuepelaajat taistelevat CHL:n jatkopaikoista.

Miesvaje näkyi muun muassa maalivahtiosastolla, jonne paikkausapuihin oli saapunut HIFK-lupaus Markus Ruusu. Myös IFK-puolustaja Elias Ulander oli paikkaamassa lukuisia poissaolijoita.

– Meillä oli vajetta varsinkin maalivahti- ja puolustuosastolla. IFK suhtautui näihin innolla, Leijonien GM Jere Lehtinen sanoi tuuraajiin liittyen.

Leijonien mukana jäällä viilettivät muun muassa vahvan alkukauden Liigassa pelanneet Oula Palve (TPS) ja Arttu Ruotsalainen (Ilves), jotka pääsivät heti ylivoimaviisikoihin mukaan.

Leijonat avaa Karjala-turnauksen torstaina ottelulla Venäjää vastaan. Tämän jälkeen ohjelmassa on ottelut lauantaina Tshekkiä ja sunnuntaina Ruotsia vastaan.  

Lue myös:

    Uusimmat