Leijona on ylimielinen, Kaksoset arvaamaton – horoskooppimerkkisi kertoo, mikä on ärsyttävin ominaisuutesi

Sun-gazing.com listasi ärsyttävät ominaisuudet, joita eri horoskooppimerkkien edustajilla on. Tunnistatko itsesi?

horos

Oinas

Olet täynnä mielipiteitä, ja joskus myös ilkeä. Hyökkäät sanavarastosi voimin sinua ärsyttävän ihmisen kimppuun. Olet kova väittelemään perheen, ystävien ja tuntemattomien kanssa.  Jos väittelyä ei saada loppumaan ajoissa, alat pian muistuttaa vihastunutta uhmaikäistä.

hoross

Härkä

Olet laiska ja usein muiden tiellä, sillä itsepäisyytesi saa sinut joskus jämähtämään.  Joskus et jaksa edes yrittää, ja jäät jumiin tapoihisi, vaikka oikeastaan haluaisit saavuttaa jotakin aivan muuta kuin mihin rutiinisi sinua vievät.

horosk

Kaksoset

Olet arvaamaton – etkä aina hyvällä tavalla! Teet suunnitelmia kaikkien kanssa, mutta mielesi muuttuu nopeasti, jolloin perut suunnitelmasi. Et osaa päättää, mitä haluat. Sosiaalisissa taidoissasi on toivomisen varaa, ja muut saavat sinusta joskus lapsellisen ja petollisen vaikutelman.

horokk

Rapu

Olet herkkä ja epävarma. Olet taipuvainen melankoliaan, ja alat helposti kantaa kaunaa ihmisille, jotka eivät tue ja vahvista sinua ja ajatuksiasi. Jos muut eivät huomioi tunteitasi, sinusta tuntuu, että he vihaavat sinua, vaikka tästä ei suinkaan olisi kysymys.

horoska

Leijona

Olet ylimielinen etkä aina tunnusta virheitäsi. Janoat huomiota. Egosi on turhankin kehittynyt, ja onnistut mielestäsi hyvin kaikessa, mihin ryhdyt. Olet synnynnäinen johtaja, ja muut seuraavatkin helposti viitoittamaasi tietä.

horksa

Neitsyt

Olet hössöttäjä, jonka täytyy pitää kaikki langat käsissään. Olet perfektionisti etkä kestä kritiikkiä kovin hyvin. Teet asiat omalla tavallasi, ja jos muut tekevät asiat eri tavalla, alat helposti nalkuttaa. Ärsytät muita, koska heistä alkaa tuntua, etteivät he koskaan kelpaa sinulle ja korkeille standardeillesi.

orosk

Vaaka

Epäröit ja haluat miellyttää. Et osaa päättää, mitä haluat, joten sinut suostutellaan usein tilanteisiin ja päätöksiin, joita et ikinä saisi tehtyä itse. Et uskalla sanoa, mitä mieltä oikeasti olet, ja se ärsyttää muita.

horoskaa

Skorpioni

Tunnet oman arvosi ja vaatimustasosi on korkea. Pelaat omilla säännöilläsi, ja vaikutat muiden silmissä manipuloivalta, sillä saatat esittää heikompaa kuin oletkaan.

horls

Jousimies

Etsit aina seuraavaa suurta ilmiötä tai trendiä. Vaikutat muiden silmissä pinnalliselta, sillä haluat aina olla mukana uusimmissa trendeissä ja hauskimmissa ilmiöissä. Et myöskään kestä sitä, että sinulle sanotaan ”ei”.

horoskal

Kauris

Olet toisinaan turhan täynnä itseäsi. Saatat vaikuttaa ujolta, mutta olet tottunut siihen, että saat, mitä haluat. Olet itsepäinen ja uskot, että olet oikeassa. Joskus vaikutat muiden silmissä itsekeskeiseltä.

jorosk

Vesimies

Et kuuntele itseäsi. Yrität kovasti olla jotakin, muttet oikeastaan tiedä, mitä haluat olla. Se ärsyttää muita, sillä eleesi ja maneerisi ovat liioiteltuja.

joroskö

Kalat

Et ole koskaan ajoissa. Ajantaju ei ole paras puolesi, ja panetkin muut odottamaan itseäsi. Olet usein kuin puoliunessa, etkä kuuntele, mitä muut sanovat.


Lue myös:

    Uusimmat