Lehti: Merikukka Forsiuksella uusi mies?

Kansanedustaja Merikukka Forsius on yhdistetty uuteen mieheen. Länsi-Uusimaa-lehti uutisoi sunnuntaina, että Forsiuksen uusi rakas on opettaja.

Lehden mukaan paikkakunnalla on kuiskuteltu, että uuden romanssin kohde on ihan tavallinen vihtiläismies, tiettävästi Otalammen suunnalla vaikuttava opettaja.

Länsi-Uusimaa-lehden tietojen mukaan Merikukka Forsius olisi seurustellut miehen kanssa jo muutaman kuukauden ajan. Vihreiden kansanedustaja kommentoi suhdekohua Iltalehdelle ihmetellen.

- Siis Länsi-Uusimaako tällaisesta on kirjoittanut? En minä kyllä itse ole asiasta tietoinen. En siis uutisesta enkä suhteestakaan. En edes tunne ketään opettajaa sieltä (Otammelta) päin, Forsius kommentoi Iltalehdelle.

Merikukka Forsiuksen miessuhteet ovat ennenkin olleet suurennuslasin alla. Forsiuksella on kaksi lasta, 4-vuotias Dan-poika Hjallis Harkimon kanssa sekä puolivuotias Jim-poika.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.