Lehti: Kylian Mbappé pääsi sopimukseen – siirtyy myyttiseen seuraan

PSG-supertähti Kylian Mbappé kurottaa palloon – verkko heiluu kulmatilanteessa 1:07
Video: Kylian Mbappé osoitti merkityksensä PSG:lle Mestarien liigan pudotuspelien avauksessa.

Jalkapallon supertähti Kylian Mbappé on solminut Real Madridin kanssa viisivuotisen pelaajasopimuksen, ja hän liittyy espanjalaisseuran vahvuuteen heinäkuussa, Marca kertoo vahvistamanaan tietona.

Ranskalaishyökkääjä Mbappé, 25, siirtyy Real Madridiin Paris Saint-Germainista, jossa hän on pelannut vuodesta 2017 eteenpäin, ensin lainalla Monacosta ja sitten sopimuspelaajana vuodesta 2018 lähtien.

Aiemmin tällä viikolla raportoitiin jo Mbappén ilmoittaneen PSG:lle jättävänsä seuran kesällä. Espanjalaislehti Marca kertoo vahvistamansa tiedon pohjalta, että Mbappé ja Real Madrid ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen kaksi viikkoa sitten, ja ranskalainen liittyy seuran riveihin 1. heinäkuuta. Kontrahti kattaa viisi kautta.

Real Madrid oli kiinnostunut palkkaamaan Mbappén jo vuonna 2022, jolloin osapuolet kävivät myös neuvotteluja. Neuvottelut sujuivat nyt Marcan mukaan suhteellisen mutkattomasti.

Yhdeksi maailman parhaista jalkapalloilijoista arvotetun Mbappén kerrotaan tienaavan Madridissa 15–20 miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Nettopalkka on puolittumassa PSG:n 32 miljoonasta eurosta vuodessa.

Menestynyttä suurseuraa Real Madridia pidetään yhtenä jalkapallomaailman myyttisimmistä seuroista.

Lue myös:

    Uusimmat