Mainos

Lehti: Kaksi suomalaista luovutettu Espanjaan brittimiehen oudosta kuolemasta – löydettiin housut nilkoissa ja ruualla häpäistynä

Espanjan poliisi on antanut lisätietoja Espanjaan luovutetuista, brittimiehen surmasta epäillyistä suomalaisista. Kaksikon epäillään olleen mukana ihmisjoukossa, joka surmasi kodittoman miehen Málagan lentokentän lähellä Etelä-Espanjassa. Asiasta kertoo Sur-lehti

51-vuotias britti löydettiin sidottuna puiston penkkiin viime lokakuussa. Ruumis löydettiin housut nilkoissa, kaksi siivua kinkkua pakaroiden välissä ja sukuelimet tungettuna tonnikalapurkkiin. Ruumiinavauksen mukaan mies oli tukehtunut omaan oksennukseensa.

Sur-lehden mukaan Facebookiin ilmestyi miehen kuoleman jälkeen video, jossa näkyi tapahtuneen lisäksi joukko miehiä, ja jonka Suomen poliisi huomasi.

Pian tapauksen jälkeen Espanjan poliisi pidätti tapauksen johdosta suomalaisen ja irlantilaisenJames O:ksi nimetyn, niin ikään kodittoman miehen.

Facebook-videon perusteella poliisi etsi myös kolmea muuta miestä. Heistä kaksi pidätettiin lehden mukaan Suomessa kansainvälisen pidätysmääräyksen perusteella ja tuotiin Málagaan kuultavaksi kuukausi sitten. Toisen heistä kerrotaan olleen jo vangittuna Suomessa toisesta rikoksesta.

Espanjassa tehtyjen kuulustelujen perusteella kaksikko, joka niin ikään vietti rajua elämää Málagassa ollessaan, on kertonut, että kyseessä oli "pelkkä pila".

Molemmat suomalaiset ovat lehden mukaan lukkojen takana odottamassa poliisitutkimusten päättymistä.

Poliisi etsii vielä yhtä Britannian kansalaista, josta on myös tehty pidätysmääräys.  

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.