Uutta tietoa Espanjassa kuolleina löydettyjen suomalaisten tapauksesta: Ruumiissa ei merkkejä väkivallasta – yliannostusta ei poissuljettu

Viime torstaina kuolleina löydettyjen suomalaisten kuolinsyy on yhä epäselvä, mutta mikään ei ole toistaiseksi poissulkenut yliannostuksen mahdollisuutta.

Kahden suomalaisen kuolemaan ei näytä liittyvän väkivaltaa, kertoo Malagan paikallislehti Diario Sur viranomaislähteisiin perustuen. Asia selvisi perjantaina tehdyssä ruumiinavauksessa.

Viranomaiset odottavat yhä toksikologisten testien tuloksia. Poliisi on ollut vaitonainen tapauksesta tiedottamisen suhteen, mutta kuolinsyyksi on epäilty huumeiden yliannostusta. 

Ruumiit olivat olleet asunnossa useita päiviä

Viime viikon torstaina kahden suomalaisen, 34-vuotiaan miehen ja 26-vuotiaan naisen ruumiit löytyivät yksityisasunnosta Espanjan Andalusiassa sijaitsevassa Mijasin kaupungissa. Suomalaiset olivat todennäköisesti olleet kuolleina jo useita päiviä.

Menehtyneet olivat ilmeisesti aviopari. Aiemmin myös MTV Uutiset uutisoi Fuengirola-fi -julkaisua ja espanjalaisia medioita siteeraten, että mies ja nainen eivät seurustelleet, vaan että naisella oli poikaystävä, jota poliisit etsivät.

Nyt Fuengirola.fi -lehteen yhteyttä ottanut ystävä on oikaissut, että asunnosta löytyneet mies ja nainen olivat naimisissa. Ystävän mukaan pariskunta aloitteli elämäänsä Espanjassa.

Las Mijas on vain vähän matkan päässä Fuengirolasta, jossa asuu paljon suomalaisia ja jossa toimii myös aurinkorannikon suomalainen koulu. 

Lue myös:

    Uusimmat