Lehti: Jari-Matti Latvala ja Kris Meeke joutumassa ulos Toyotalta – Ott Tänakin jatko varmistumassa

1:49
Jari-Matti Latvala ajoi kolmanneksi Suomen MM-rallissa.

Jari-Matti Latvala ja Kris Meeke ovat menettämässä Autosport-lehden tietojen mukaan paikkansa Toyotan MM-rallitiimissä tämän kauden päätteeksi. Sen sijaan virolaiskuski Ott Tänak on jatkamassa japanilaisvalmistajalla.

Autosportin mukaan Tänakin jatkosopimus Toyotan kanssa on odotettavissa seuraavaksi vuorossa olevan Saksan MM-rallin jälkeen.

Sekä M-Sport että Hyundai ovat ilmaisseet kiinnostuksensa MM-sarjan kärkimieheen, mutta Tänak on päätymässä Tommi Mäkisen johtamaan Toyotaan.

– Käymme keskusteluita ja aika vakavia sellaisia. Tilanne on yhä auki, mutta toivottavasti löydämme ratkaisun, Tänak kommentoi Autosportille.

Yhtä hyvin pullat eivät ole uunissa Jari-Matti Latvalalla ja Kris Meekella, joiden kohtalosta kantautui huhuja lehden toimittajan David Evansin korviin Jyväskylässä.

– Sunnuntaina iltapäivällä Kris Meeken ulosajon jälkeen lähteet kertoivat huoltoalueella, että he saavat molemmat lähteä Toyotalta kauden päätteeksi, Evans kirjoittaa.

– Katsotaan. Heillä molemmilla on vielä aikaa antaa näyttöjä, toimittaja jatkaa.

Mäkinen kiisti Suomen MM-rallin jälkeen jyrkästi, että Meeke olisi saamassa potkut jo kesken kauden.

– Ei ole mitään mahdollisuutta, että edes ajattelisin, ettei Krisia otettaisi seuraavaan ralliin. Meidän tiimissä sellaista ei ikinä tapahtuisi.

– Kris ajaa Saksassa ja hän ajaa jokaisen rallin tällä kaudella. Hänellä on sopimus kauden loppuun asti, Mäkinen vakuutti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja