Lehti: Jari-Matti Latvala ja Kris Meeke joutumassa ulos Toyotalta – Ott Tänakin jatko varmistumassa

Lappi ja Latvala palkintosijoille Jyskälässä 1:49
Jari-Matti Latvala ajoi kolmanneksi Suomen MM-rallissa.

Jari-Matti Latvala ja Kris Meeke ovat menettämässä Autosport-lehden tietojen mukaan paikkansa Toyotan MM-rallitiimissä tämän kauden päätteeksi. Sen sijaan virolaiskuski Ott Tänak on jatkamassa japanilaisvalmistajalla.

Autosportin mukaan Tänakin jatkosopimus Toyotan kanssa on odotettavissa seuraavaksi vuorossa olevan Saksan MM-rallin jälkeen.

Sekä M-Sport että Hyundai ovat ilmaisseet kiinnostuksensa MM-sarjan kärkimieheen, mutta Tänak on päätymässä Tommi Mäkisen johtamaan Toyotaan.

– Käymme keskusteluita ja aika vakavia sellaisia. Tilanne on yhä auki, mutta toivottavasti löydämme ratkaisun, Tänak kommentoi Autosportille.

Yhtä hyvin pullat eivät ole uunissa Jari-Matti Latvalalla ja Kris Meekella, joiden kohtalosta kantautui huhuja lehden toimittajan David Evansin korviin Jyväskylässä.

– Sunnuntaina iltapäivällä Kris Meeken ulosajon jälkeen lähteet kertoivat huoltoalueella, että he saavat molemmat lähteä Toyotalta kauden päätteeksi, Evans kirjoittaa.

– Katsotaan. Heillä molemmilla on vielä aikaa antaa näyttöjä, toimittaja jatkaa.

Mäkinen kiisti Suomen MM-rallin jälkeen jyrkästi, että Meeke olisi saamassa potkut jo kesken kauden.

– Ei ole mitään mahdollisuutta, että edes ajattelisin, ettei Krisia otettaisi seuraavaan ralliin. Meidän tiimissä sellaista ei ikinä tapahtuisi.

– Kris ajaa Saksassa ja hän ajaa jokaisen rallin tällä kaudella. Hänellä on sopimus kauden loppuun asti, Mäkinen vakuutti.

Lue myös:

    Uusimmat