Poikansa kanssa matkalla ollut suomalaismies katosi Madeiralla – viimeiset havainnot perjantai-illalta

35-vuotias suomalainen mies on kadonnut Portugalin Madeiralla Funchalissa 12. tammikuuta, kertoo paikallinen lehti Diario de Notícias.

Miehestä ei ole havaintoja perjantai-illan jälkeen.

Lehden mukaan miehen katoamisesta on tehty ilmoitus paikallisille viranomaisille ja poliisille, sairaaloihin, Suomen konsulaattiin ja matkatoimistolle.

Suomen ulkoministeriö on tapauksesta tietoinen.

– Tapaus on meillä tiedossa ja hoidossa, mutta emme voi kommentoida sitä enempää. Yleisellä tasolla voin sanoa, että tällaisissa tapauksissa tehdään yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa, ulkoministeriön viestinnästä kerrotaan MTV Uutisille.

Päivitys 14.1. klo 17.20:

Portugalissa Madeiralla perjantai-iltana kadonnut 35-vuotias suomalaismies on löytynyt kuolleena.

Omaiset saivat tänään iltapäivällä vahvistuksen miehen löytymisestä Madeiralta.

Omaiset kiittävät sosiaalisen median julkisessa päivityksessä kaikkia yhteydenotoista ja tuesta. He sanovat MTV Uutisille toivovansa rauhaa ja yksityisyyttä surun keskellä.

Lue lisää


Kadonneen läheiset ovat kirjoittaneet katoamisesta Facebookissa. Heidän mukaansa miehen puhelin on ollut kiinni perjantaista lähtien, joten omaiset eivät ole tavoittaneet häntä.

Mies oli matkalla poikansa kanssa, josta pidetään huolta paikan päällä.

– Poliisi ja paikalliset viranomaiset tekevät töitä miehen löytämiseksi. Matkatoimiston oppaat pitävät nyt pojasta huolta, tiedottaja Nora Aspengren TUI:n matkatoimistosta kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat