Mainos

Lehdeltä järkyttäviä yksityiskohtia seitsemän minuuttia kestäneestä sauditoimittajan surmasta: Ruumiin paloittelija kehotti muitakin kuuntelemaan musiikkia

0:45

Saudi-Arabiasta kriittisesti kirjoittanut Jamal Khashoggi katosi 4. lokakuuta sen jälkeen, kun oli mennyt Saudi-Arabian konsulaattiin Turkin Istanbulissa.

Video: Näiden 15 miehen epäillään olleen Jamal Khashoggin murhannut iskuryhmä.

Brittiläinen, Lähi-idän tapahtumia seuraava Middle East Eye on julkaissut järkyttäviä yksityiskohtia sauditoimittaja Jamal Khashoggin surmasta. Lehden tiedot perustuvat Saudi-Arabian Istanbulin-konsulaatissa työskentelevään lähteeseen.

Lähde kertoo kuulleensa äänitteen Khashoggin surmasta. Khashoggi oli raahattu työhuoneeseen, jossa surmatyö oli kestänyt jopa seitsemän minuuttia. Khashoggin huudot olivat kuuluneet konsulaatin alakertaan.

Khashoggin huuto loppui, kun häneen ruiskutettiin tuntematonta ainetta.

– Ei häntä aiottu kuulustella. He olivat tulleet tappamaan hänet, lähde kertoo lehdelle.

Lehti kertoi 15 miehen iskuryhmän saapuneen yksityiskoneella Ankaraan. Yhden miehistä on tunnistettu olevan Salah Muhammad al-Tubaigy, joka on oikeuslääketieteen ammattilainen Saudi-Arabian turvallisuusjoukoissa.

Al-Tubaigyn kerrotaan sanoneen äänitteellä muille ryhmän jäsenille, että näiden kannattaisi kuunnella musiikkia ruumista paloitellessa. Tämän jälkeen hän oli alkanut itse kuunnella musiikkia korvanapit korvissaan.

Khashoggi oli lähteen mukaan elossa, kun ruumiin paloittelu alkoi.

Turkin viranomaisilla on BBC:n tietojen mukaan video- ja äänitodisteita Khashoggin kidutuksesta ja surmasta. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja