Tapetun sauditoimittajan poika joutui kylmäävään tilanteeseen: Kätteli isänsä epäiltyä tapattajaa – kuvissa näkyy ilmeetön mies

Tapetun sauditoimittajan poika kätteli Saudi-Arabian prinssiä, jota epäillään toimittajan murhasta 0:43

Saudi-Arabian televisio julkaisi videon ja kuvia Salah Khashoggin kättelyhetkestä kuningas Salmanin ja prinssi Mohammed bin Salmanin kanssa.

Kuvassa näkyy suorastaan ilmeetön mies.

Saudi-Arabian valtiontelevisio julkaisi tiistaina videon ja valokuvia, kun maan kuningas Salman ja prinssi Mohammed bin Salman vastaanottivat Salah Khashoggin ja kättelivät tätä.

Salah Khashoggi on tapetun sauditoimittaja Jamal Khashoggin poika.

Maailmalle levitetyssä videossa ei ole ääntä, joten siitä ei kuule, mitä tilanteessa puhuttiin. Videolla Khashoggin kasvot ovat piilossa.

Valokuvan ottamisen yhteydessä kuitenkin näkyi mies, jonka kasvoilla ei varsinaisia tunteen ilmaisua näkynyt.

Mies kätteli vakavalla naamalla kuningasta ja prinssiä, jonka epäillään suunnitelleen toimittajan surman.

Poika matkustuskiellossa

Salah Khashoggin kerrotaan olleen matkustuskiellossa viime vuodesta lähtien. Myös muiden Jamal Khashoggin lasten on kerrottu olevan matkustuskiellossa.

Jamal Khashoggi tapettiin 2. lokakuuta tämän vieraillessa Saudi-Arabian konsulaatissa Turkin Istanbulissa. Myöhemmin paljastui, että 15 hengen saudiarabialainen ryhmä oli matkustanut Turkkiin tappamaan hänet.

Saudi-Arabia kiisti surmatyön pitkään, mutta on sittemmin väittänyt Khashoggin kuolleen konsulaatissa syntyneessä nyrkkitappelussa.

Otsikkoon korjattu 25.10. klo. 20:40 "tapattaja" epäillyksi tapattajaksi.

Lue myös:

    Uusimmat