Legendaarinen Wolf Blitzer seikkaili Helsingissä – "Onneksi näille ei ole enää tarvetta"

Trump vilkutteli medialle – Melania-vaimolla nahkahousut jalassa 1:40

Donald Trumpin ja Vladimir Putinin kohuttu tapaaminen on koonnut Helsingin täyteen television tähtiloistoa. CNN-kanavan Wolf Blitzer vietti tapaamista edeltävän päivän vieraillen kaupungin eri nähtävyyksillä.

VIDEO: Donald ja Melania Trump saapuivat Suomeen

Yhdysvaltalaiset televisiokanavat ovat lähettäneet toimituksiensa kärkinimiä paikanpäälle Helsinkiin Venäjän presidentti Vladimir Putinin ja Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin tavatessa toisensa Suomen pääkaupungissa maanantaina. Helsinkiin oli saapunut muun muassa CNN-kanavan Wolf Blitzer.

Yhdysvalloissa tähtistatuksesta nauttiva Blitzer julkaisi Twitter-tilillään kuvia itsestään ympäri Helsingin kaupunkia. Blitzer vieraili niin Suomen linnassa, Presidentinlinnan edustalla, kuin Senaatintorilla, josta CNN tekee suoraa lähetystä läpi tapaamispäivän.

– Onneksi näille ei ole enää tarvetta Helsingissä – hyvin rauhallinen paikka, Blitzer kirjoitti kuvaan, jossa hän poseeraa vanhan tykin kanssa Suomenlinnassa.

– Seison Presidentinlinnan edessä Helsingissä. Täällä Donald Trump tapaa Venäjän presidentti Putinin, Blitzer kirjoitti seistessään Presidentinlinnan edustalla.

– Helsinki on viehättävä kaupunki, jolla on pitkä historia. Lisää historiaa tulossa huomenna Donald Trumpin ja presidentti Putinin huippukokouksessa, Blitzer hehkutti Helsinkiä Senaatintorilla.

Trump ja Putin tapaavat toisensa tänään kahden kesken Presidentinlinnassa kello 13.20. Kaksikko poistuu Suomesta iltapäivän aikana.

Lue myös:

    Uusimmat