Legendaarinen suomalaistoimittaja mainitsi Valtteri Bottakselle uran ensimmäisestä MM-kärkipaikasta – Bottas reagoi hauskalla letkautuksella

Valtteri Bottas saalisti täyden mahdollisen pistepotin (26) Australian Melbournen kisasta. Voiton lisäksi Bottas tykitti myös nopeimman kierroksen, mistä hän sai uusien sääntöjen myötä lisäpisteen. Samalla Bottas nousi urallaan ensimmäistä kertaa MM-sarjan kärkeen.

Edellisestä suomalaiskuskin MM-johdosta oli ehtinyt kulua kuusi vuotta.

Legendaarinen suomalainen F1-toimittaja Heikki Kulta heitti kyseisen tilastoknopin Bottakselle Melbournen kisan jälkeen.

Bottas heitti puolestaan takaisin hauskan letkautuksen.

– Onnea myös sinulle! Bottas naurahti.

– Mutta kiitos. En usko, että olen johtanut koskaan MM-sarjaa. Totta kai tiedän sen, että tämä on vasta kauden ensimmäinen kisa. En ole niin hyvä numeroissa ja päivissä, mutta voin kertoa, että olen todella tyytyväinen siihen, miten kausi lähti liikkeelle. Meillä oli tallina vahva paketti koko viikonlopun ajan ja itselleni, vaikean viime kauden alun jälkeen, oli kiva aloittaa näin, Bottas viittasi muun muassa viime vuoden Melbournen kisaan, johon hän joutui lähtemään joukon takaosista aika-ajoissa tapahtuneen ulosajon myötä.

– Odotan innolla jo seuraavaa kisaa, Bottas myhäili.

Lue myös:

    Uusimmat