Leevin, 24, koko omaisuus on yhä myynnissä – "kymmenien tuhansien tarjouksia tullut"

MTV Uutiset kertoi kuukausi sitten 24-vuotiaasta Leevi Hautamäestä, joka päätti laittaa koko elämänsä myyntiin. Vielä ostajaa ei ole löytynyt, mutta unelma maailmanympärysmatkasta elää edelleen.

Paljonko rahaa pyytäisit koko elämästäsi? Humppilalainen Leevi Hautamäki listasi asuntonsa, autonsa ja kaiken muun omaisuutensa Tori.fi-palveluun ja lätkäisi päälle 50 000 euron hintalapun. 

Myynti-ilmoitus on ehtinyt olla esillä noin kuukauden päivät. Hintapyyntökin on pudonnut 10 000 eurolla alkuperäisestä. Hautamäen mukaan kiinnostuneita kyselyitä on tullut hurjasti.

Toistaiseksi kauppoja ei ole kuitenkaan vielä syntynyt, vaikka useiden kymmenien tuhansien tarjouksiaksiakin on tehty.

– Muutama tarjous tuli ja yksi katsojakin kävi, mutta ei ole mitään vakavasti otettavaa vielä tullut. Hinta on nyt ollut 40 000 euroa koko paketille.

Tarjous edelleen voimassa

Hautamäki päätti pistää elämänsä uusiksi kuukausien pähkäilyn jälkeen. Tammikuussa Uudessa-Seelannissa vieraillut mies sairastui kaukokaipuuseen pian Suomeen palattuaan. 

Hän pohti, miten voisi nähdä mahdollisimman paljon, mahdollisimman tehokkaasti. Syntyi ajatus maailmanympärysmatkasta asuntoautolla. 

Hautamäki on kertonut haaveilevansa matkoista muun muassa Antarktikselle, Afrikkaan, Aasiaan ja oikeastaan kaikkialle, minne vain on mahdollista päästä. Tien päällä hän tahtoisi viettää ainakin kaksi vuotta. 

Toistaiseksi hän on tavoitellut unelmaansa ja kerryttänyt matkakassaa tekemällä töitä ja sijoittamalla.  

Jos omaisuus ei käy kaupaksi, Hautamäki aikoo laittaa asuntonsa vuokralle, kunhan matkabudjetti on kasassa. 

Tarjous miehen koko elämästä on kuitenkin edelleen voimassa.

–  Jos joku tahtoo ostaa sen siihen hintaan niin kaupat voi tehdä heti, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat