Lavalle heitetty nukke sai laulajan tuohduksiin

X Factor USA -sarjan tuomari Demi Lovato loisti viikonloppuna omalla keikallaan Brasiliassa. Kesken keikan lavalle lentänyt Barbie-nukke sai tähden kuitenkin tuohtumaan.

X Factor USA -sarjan tuomarina nähtävä laulaja Demi Lovato jaksaa panostaa omiin faneihinsa myös kiireisen kykykisasyksyn ajan. Viikonloppuna naisen fanit saivat seurata idolinsa energistä keikkaa Rio de Janeirossa juhlitussa Live at Z festival -tapahtumassa. Alkupäivästä väsyneenä bongattu Lovato tsemppasi itsensä huippuvireeseen keikkaansa mennessä, ja naisella itsellään näyttikin olevan vähintään yhtä hauskaa kuin yleisöllään.

Keikalla nähtiin kuitenkin häivähdys myös vakavampaa Lovatoa. Menneisyydessään niin päihdeongelmien kuin syömishäiriönkin kanssa paininut tähti piti faneilleen kannustavan puheen siitä, kuinka vaikeuksistakin voi selvitä voittoon.

– Tiedän, että täälläkin yleisössä on monia, jotka ovat kärsineet näistä asioista. Tiedän, miltä teistä tuntuu, ja haluan näyttää, että vaikeudet voi voittaa. Olen elävä todiste siitä, Lovato kannustaa.

Myös erään fanin lavalle heittämä Barbie-nukke kiinnitti Demin huomion. Tähti noukki nuken käsiinsä ja puhui suunsa puhtaaksi.

Miksi Barbie-nukke sai Demin tolaltaan? Lue lisää ja katso video tapauksesta:Lavalle heitetty nukke sai laulajan tuohduksiin

X FACTOR USA Subilla uusin jaksoin tiistaisin ja perjantaisin kello 20. Katso uusin jakso Subin netissä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat