Lauri Ylönen muistelee railakasta bileiltaa, kun hän päätyi nukkumaan erikoiseen paikkaan – seuraavana aamuna oli tärkeät kuvaukset: "En myöhästynyt varmaan kuin viisi minuuttia"

Menestysyhtye The Rasmus on suomalaisen rockhistorian menestystarina 8:19
Lauri Ylönen ja Eero Heinonen näkivät suorassa lähetyksessä vuosia vanhan haastattelun. Katso, kuinka he reagoivat siihen.

The Rasmuksen Lauri Ylönen ja Eero Heinonen vierailivat Uutisaamussa.

The Rasmuksen urasta julkaistiin tällä viikolla kirja, joka kokoaan kansien väliin menestysbändin tarinan aina uran alkuajoista lähtien. Kirjan on kirjoittanut Ari Väntänen.

Lauri Ylönen ja Eero Heinonen vierailivat Uutisaamussa kertomassa kirjastaan.

– Meillä on pitkä ura ja 28 vuotta, tässäkö se kaikki on – vain 400 sivua, Ylönen naureskelee.

Bändi muisteli mielellään kirjaa tehdessä uran alkuaikoja, sillä heillä on ollut hyvä yhteishenki alusta asti – kaikilla oli yhteiset haaveet ja unelmat.

– Niiden perässä on juostu ympäri Suomea ja ympäri maailmaa. Se tuntuu hyvältä muistella niitä aikoja, mistä ollaan lähetty.

Minkälaisia asioita kirjasta jäi pois kokonaan, katso videolta!

Ylönen kertoo kirjassa, kuinka hän päätyi Tukholmassa bileillan jälkeen nukkumaan hautausmaalle ja lopulta aikaisin aamulla hän meni suoraan F-F-F-Falling-kappaleen kansikuvauksiin. Ylönen muisteli tuota iltaa suorassa lähetyksessä.

– Se oli villi bileilta, joka sitten huipentui siihen, että halusin mennä vielä jatkamaan ja päädyin jonnekin kotibileisiin Tukholman yöhön. Ei mitään muistikuvaa. Sitten minä ajattelin lähteä sieltä hotellille. Kävelin hautausmaan poikki ja päätin jäädä siihen lepäilemään yhdelle haudalle. Laitoin vähän lehtiroskiksesta papereita ja otin siinä pikkutorkut.

Bändillä oli sovittu auringon nousuun kuvaussessio.

– Me muut olimme siellä kiltteinä poikina ja odoteltiin, että nyt pitäisi kuva ottaa ja Lauria ei näy missään. Puhelimella häntä ei saanut kiinni, Heinonen kertoo.

– En myöhästynyt varmaan kuin viisi minuuttia, Ylönen jatkaa.

Lauri Ylönen ja Eero Heinonen näkivät suorassa lähetyksessä vuosia vanhan haastattelun. Kuinka he reagoivat siihen, katso yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat