Mainos

Lauri Tilkanen näyttelee yhdessä vaimonsa Pamela Tolan kanssa Kolmistaan-sarjassa: "Kotona ei puhuta työasioista"

Lauri Tilkanen näyttelee yhdessä puolisonsa Pamela Tolan kanssa Kolmistaan-komediasarjassa.

Kolmistaan-sarjassa käsitellään kolmen kolmikymppisen elämää, jotka ovat jääneet hieman tuuliajolle. Boheemi kolmikko elää yhdessä kimppakämpässä auvoisasti, kunnes elämä saa uuden käänteen yön kommelluksen seurauksena – Vilma (Pamela Tola) on raskaana. Kolmikko päättää kasvattaa lapsen yhdessä. 

Tästä asetelmasta lähtee liikkeelle Elisa Viihteen sarja, josta ilmestyi hiljattain toinen tuotantokausi. Kolmistaan perustuu brittiläiseen Threesome-sarjaan.

Yhtä sarjan päärooleista näyttelevä Lauri Tilkanen kertoo MTVuutiset.fin haastattelussa, että ohjelma sai paljon positiivista palautetta. 

– Tuo on ehkä vähän eri tyyppinen komediamuoto kuin mitä Suomessa on nähty. Sarjan tekeminen on herättänyt kiitosta, Tilkanen toteaa.

Tilkanen kokee vaikeuksia samaistua roolihahmoonsa. Hän näyttelee sarjassa Markusta, joka työskentelee mainosalalla.

– Sarjan hahmot ovat kaikki aika erikoisia tyyppejä, niistä on aika vaikeaa löytää mitään samaistumispintaa. Tietysti toisen tuotantokauden lapsiperhe-elämän opettelu tuo tarttumapintaa, näyttelijä sanoo.

Sarjan perhemalli on tavanomaisesta hieman poikkeava. Ohjelmassa kolmikko kasvattaa lasta yhdessä. Voisiko Tilkanen kuvitella itsensä tähän perhemalliin?

– Varmastikin tällaista on, itseäni ehkä en. Tätä sarjaa on tehty sillä ajatuksella, että tämä voisi olla todellista, vaikka onkin pitkälle vietyä komediaa. 

Sarjassa Tilkanen näyttelee puolisonsa Pamela Tolan kanssa. Mies kertoo, ettei työskentely yhdessä ole tuottanut parille hankaluuksia. Työt pidetään työpaikalla.

– Työskentely puolison kanssa on oikeastaan samanlaista kuin kenen tahansa muunkin kanssa. Töissä ollaan kollegoita. Meillä on kaikilla kolmella aika samanlainen komedian rytmi, Tilkanen miettii viitaten siihen, että myös sarjan kolmas päänäyttelijä Eero Ritala on hälle tuttu entuudestaan.

– Kotona ei puhuta työasioista, ne pystyy hyvin erottamaan toisistaan.

Kolmistaan-sarjan toinen tuotantokausi Elisa Viihteessä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja