Lauri Salovaara halusi miljonääriksi 500 päivässä – onnistuiko projekti? Tämä oli lopputulos

7:40

500 päivää sitten alkoi yrittäjä Lauri Salovaaran projekti miljonääriksi 500 päivässä. Nyt on aika selvittää, onnistuiko projekti! 

7Figures-yrityksen Lauri Salovaara vieraili Huomenta Suomessa kertomassa, onnistuiko hän tavoitteessaan hankkia miljoona euroa 40-vuotispäiväänsä mennessä.

Mikä oli siis lopputulos?

– 1 134 600 euroa, kertoo Salovaara lopulliseksi summaksi.

Miten mies suhtautuu saavutukseensa, joka muodostuu osuuksista eri yrityksiin?

– Se on huikea juttu. Se on jotain semmoista, mitä ei oikein voi tajutakaan vielä, että mikä se on. Se on se summa, mikä on tänä päivänä. Nyt kun puhutaan yritysten omistuksista, niin sitähän ei sitten tiedä, mikä se summa on ensi viikolla tai ensi vuonna tai 10 vuoden päästä, Salovaara kertoo haastattelussa.

Miten projekti käytännössä toteutui? Katso haastattelu yllä olevalta videolta.

"Kaikista ei ole siihen"

Studiossa Salovaaran kanssa oli 7Figuresin hallituksen puheenjohtaja Jorma Terentjeff. Miehen mukaan Salovaaran saavutus on mahdollinen, mutta ei itsestäänselvyys kaikille muillekin.

– Se täytyy sanoa, ettei kaikista ole siihen. Laurillakin on ollut valtavan hyvät suhteet, verkostot, osaaminen ja innovaatioita itsellä, hän toteaa.

Terentjeffin mukaan sellaiset ihmiset, jotka eivät halua joutua epämukavuusalueensa ulkopuolella, eivät vastaavaan pystyisi.

– Valtavan paljon on ihmisiä, jotka pystyisivät lähes samaan kuin Lauri, hän kuitenkin toteaa.

Mistä idea sai alkunsa, miten se käytännössä onnistui ja missä muodossa saavutettu rahasumma on? Katso yllä olevalta videolta koko haastattelu!

Katso myös Lauri Salovaaran vierailu Huomenta Suomessa 500 päivää aiemmin:

8:10

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja