Lauri aikoo miljonääriksi 500 päivässä – näin hän sen tekee

8:10

Huomenta Suomessa vieraillut yrittäjä Lauri Salovaara paljastaa, miten aikoo tulla miljonääriksi viidessäsadassa päivässä. Mies aikoo saada kerättyä tililleen miljoona euroa 9. heinäkuuta 2018 mennessä.

Idea miljonääriksi tulemisesta ei putkahtanut Lauri Salovaaran mieleen yhtäkkiä, vaan on pidemmän kypsyttelyn tulosta.

– Idea on muhinut jo pidempään ja tavoitteena on ollut, että ennen 40 ikävuotta miljonääriksi olisi päästävä, Salovaara kertoo ohjelmassa.  

Ensi heinäkuussa, tarkalleen ottaen 500 päivän päästä tämä maaginen ikä täyttyy, ja nyt Salovaara päätti toteuttaa unelmansa. Markkinointitaustan omaava mies ei ajatellut toteuttaa projektiaan omassa hiljaisuudessa, vaan kertoa siitä isolle yleisölle. Hän toivoo tämän luovan painetta sille, että lupaus on nyt toteutettava.

Lähetyksessä vierailleen laskentatieteen professori Juha-Pekka Kallungin mukaan Salovaaran projekti on täysin mahdollinen. Suurimpana haasteena professori pitää kuitenkin aikaa, mutta uskoo Salovaaran taustan auttavan projektissa paljon.

Millä keinoin Salovaara aikoo kunnianhimoisen tavoitteensa toteuttaa? Katso haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin alusta löytyvältä videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja