Lauri Marjamäki linjasi Jokerien menestysreseptin – "Äärimmäisen tärkeitä asioita"

Jokerien uusi päävalmentaja Lauri Marjamäki linjasi, millä reseptillä helsinkiläisjoukkueelle tulee jatkossa menestystä KHL-jääkiekkoliigassa.

Lauri Marjamäki siirtyi Jokereihin Leijonien peräsimestä. Videolla Marjamäen haastattelu pestinsä viimeisen maajoukkuepelin, MM-kisojen Sveitsi-puolivälierätappion, jälkeen.

2+2-vuotisella sopimuksella Jokereihin siirtynyt Marjamäki korostaa, että on mietittävä sitä, mihin jääkiekko on menossa ja miten paljon vauhtia tulee peliin lisää.

– Puolustajat ovat muuttaneet paljon tätä pelaamista. Siinä on erilaisia mausteita. Minun mielestäni suomalaisessa jääkiekossa on ollut tunnistettava peli-identiteetti jo pitkään, mutta miten sitä pystyisi jalostamaan, Marjamäki sanoi Jokerien haastattelussa.

Marjamäen mukaan Jokereilla on "kaikki ainekset" menestymiseen.

– Meillä on esimerkiksi erittäin luisteluvoimaisia, nopeita hyökkääjiä, osaavia ja monipuolisia pakkeja ja hyvä maalivahtiosasto. Nämä mahdollistavat monipuolisen ja ennen kaikkea voittavan pelaamisen, Marjamäki niputti.


Marjamäki sanoo odottavansa Jokereilta intoa, intohimoa ja pelille heittäytymistä.

– Hyvä yhteistyö ja kommunikointi koko joukkueen ja kaikkien kesken ovat äärimmäisen tärkeitä asioita. Vaatimustason ja rehellisyyden pitää paistaa läpi, kun mietitään, missä voimme olla parempia kuin vastustaja, Marjamäki alleviivasi.

Kuluneella kaudella Jokerit eteni Jukka Jalosen alaisuudessa KHL:n läntisen konferenssin välieriin TsSKA Moskovaa vastaan. Jokerit hävisi ottelusarjan voitoin 2–4.

Lue myös:

    Uusimmat