Lauri Marjamäen seuraavien kausien seura tiedossa – Kärpät hankki hyökkäykseensä Leijonien MM-mitalistin

"Kaikki pelit tässä sarjassa parempi joukkue voitti"– Kärpät-valmentaja Marjamäki antoi Ilvekselle täyden tunnustuksen 5:04
Lauri Marjamäki antoi Ilvekselle täyden tunnustuksen ja kommentoi tulevaa puolivälieräsarjan jälkeen.

Lauri Marjamäki jatkaa Kärppien päävalmentajana. Marjamäki on solminut jääkiekon SM-liigassa pelaavan oululaisseuran kanssa kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen.

Marjamäki palasi Kärppiin päävalmentajaksi kesken kevätkauden, kun Lauri Mikkola sai potkut. Marjamäki oli toiminut tätä ennen Helsingin Jokerien päävalmentajana vuodesta 2018 tämän vuoden helmikuuhun.

Kärpät putosi Marjamäen alaisuudessa puolivälierissä seitsemän ottelun sarjassa Tampereen Ilvestä vastaan. Aiemmalla Kärpät-jaksollaan vuosina 2013–16 Marjamäki voitti seuran päävalmentajana kaksi Suomen mestaruutta.

Vuosina 2016–18 Marjamäki valmensi Suomen A-maajoukkuetta.

Kemppainen ja Tiivola Ouluun

Kärpät kertoi keskiviikkona myös hankkineensa hyökkääjät Peter Tiivolan ja Joonas Kemppaisen. Tiivolan sopimus on kaksivuotinen ja Kemppaisen kontrahti yksivuotinen.

Tiivola pelasi kuluneella kaudella KHL:ää Dinamo Riian joukkueessa. Kemppainen tahkosi puolestaan kolmatta peräkkäistä kauttaan Pietarin SKA:ssa.

Kemppaisella on ennestään Kärpät-taustaa vuosilta 2010–15. Hän voitti noina vuosina seurassa kaksi Suomen mestaruutta.

Kemppainen on pelannut Leijonissa MM-kisoissa 2015 ja 2017 sekä olympialaisissa 2018. Tiivola on puolestaan MM-hopeamitalisti Leijonista viime vuodelta.

Myös pelaajajatkoja

Jatkosopimukset Kärppien kanssa solmivat pelaajistosta hyökkääjät Petter Emanuelsson ja Ville Heikkala sekä puolustajat Jaakko Niskala ja Arttu Hyry.

Niskalan ja ruotsalaisen Emanuelssonin jatkosopimukset kattavat ensi kauden. Heikkalan jatko on kaksivuotinen ja Hyryn kolmevuotinen.

Lue myös:

    Uusimmat