Lauri Marjamäeltä suoraa tekstiä Jokereiden heikosti alkaneesta kaudesta: "Tarvitsemme näköjään välillä tällaisia kunnon kokemuksia"

Jokereiden vaikea kausi sai jatkoa, kun joukkue kärsi KHL:ssä 1-5 murskatappion hallitsevalle mestarille Moskovan TsSKAlle. Lauri Marjamäki summasi MTV Urheilulle yhteen Jokereiden alkukautta.

Jokerit on haalinut yhdeksässä ottelussa vaatimattomasti seitsemän pistettä. Se on voittanut otteluista kolme. Erityiselle huomiolle on noussut Jokereiden tason ailahtelevaisuus. 

– Aloitimme heikosti ja sitten otettiin pari askelta eteenpäin. Tämä tuntuu menevän kuin askel eteen, askel taakse. Ei löydy sellaista tasaisuutta. Ollaan aika lailla alkutaipaleella ja paljon on töitä tehtävänä, Marjamäki sanoo.

Jokerit on tällä hetkellä kymmenentenä läntisessä konferenssissa. Marjamäki ei lähde erittelemään tarkemmin, mistä sektorista vaikea alkukausi johtuu. 

– Jokerit voittaa ja häviää yhdessä. Jokainen pelaaja ja valmentaja on siinä kimpassa mukana. Silloin kun on vaikeaa, niin joukkue yhdistyy. Yhdessä löydämme ne ratkaisut. Tarvitsemme näköjään välillä tällaisia kunnon kokemuksia, että kasvamme paremmaksi joukkueeksi, Marjamäki toteaa.

Jokerit pelaa seuraavan kerran lauantaina, kun se kohtaa kotonaan Avtomobilist Jekaterinburgin.

Lue myös:

    Uusimmat