Lauri Korpikoskella kohtalontoveri länsinaapurissa: ruotsalaiskiekkoilija syyttää omaa seuraansa syrjinnästä

TPS:n ja Lauri Korpikosken saaga puhuttaa C Moren kiekkostudiota –"Tämä on mennyt jo henkilökohtaisuuksiin" 4:03
C Moren studio perkasi aiemmin Lauri Korpikosken ja TPS:n välistä tapausta.

Ruotsin SHL:ssä kuohuu. KHL:stä hankittu tähtihyökkääjä Linus Videll on pyytänyt tutkintaa oman seuransa Djurgårdenin toiminnasta. Hän syyttää seuraansa loukkaavasta syrjinnästä.

Länsinaapurin tapauksessa on hyvin paljon samanlaisia piirteitä kuin SM-liigassa viime kuussa kuohuttaneessa Lauri Korpikosken ja TPS:n välisessä selkkauksessa.

Korpikosken tavoin Videll on kärsinyt paljon loukkaantumisista alkukaudella. Hän on pelannut ainoastaan 11 ottelua. Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan kaksi ulkopuolista toimijaa ovat aloittaneet tapauksen tutkinnan. Käsittelyssä on erityisesti seuran urheilujohtaja Joakim Erikssonin ja päävalmentaja Barry Smithin toiminta.

Kaikki lähti liikkeelle seuran entisen kapteenin Jacob Josefsonin pitkäaikaisesta loukkaantumisesta. Videll äänestettiin joukkueen toimesta uudeksi kapteeniksi. Seuran silloinen päävalmentaja Smith kuitenkin halusi kiertävän kapteeniston, ja uusi C-kirjain annettiin NHL:stä tulleelle Marcus Sörensenille.

Videll ei ollut tyytyväinen, kuinka asia hoidettiin joukkueenjohdon toimesta. Etenkin asian puitteissa suoritettu kommunikointi aiheutti Videllin ulostulon.

Djurgårdenin konttaus sarjan pohjalla kuitenkin aiheutti sen, että päävalmentaja Smith sai potkut seurasta kuukausi sitten. Tutkinnan odotetaan olevan valmis ensi viikolla.

Videll on ollut joukkueen mukana harjoittelemassa, ja hänen odotetaan palaavan pian pelaavaan kokoonpanoon. Hän on tehnyt 11 ottelussa vakuuttavat kahdeksan tehopistettä.

Lue myös:

    Uusimmat