Laurenin parantumattomasti sairas mies kuoli 48 päivää häiden jälkeen – jätti vaimolleen suloisen yllätyksen: "Kuulin Darrenin äänen sanovan..."

Laurenin aviomies Darren kuoli kystiseen fibroosiin 48 päivää häiden jälkeen. Darrenin kuoleman jälkeen nainen sai tietää, että mies oli jättänyt hänelle liikuttavan lahjan.

Lauren Eastonin mies Darren kuoli 23. tammikuuta. Pariskunnan häistä oli kulunut vain 48 päivää.

Darren kuoli kystiseen fibroosiin, joka on etenevä monielinsairaus. Duodecim-sivuston mukaan tauti johtaa lopulta kuolemaan. Kampaajana työskentelevällä Laurenilla, 24, on sama sairaus. 

Oli nauhoittanut rakkauden tunnustuksen

– Pian Darrenin kuoleman jälkeen yhteinen ystävämme Sarah Cherryman antoi minulle valtavan suuren nallekarhun, Lauren kertoo Metro-lehdelle.

– Olin edelleen hyvin järkyttynyt, enkä ihan tajunnut, mistä oli kyse. ”Halaa sitä”, hän sanoi ja kun tein niin, kuulin Darrenin äänen sanovan: ”Hei rakas, halusin vain sanoa että rakastan ja kaipaan sinua. Olet minulle kaikkeni aina ja ikuisesti”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Laurenin mielestä Darrenin lahja oli hurjan liikuttava. Hän oli nimittäin pelännyt, että unohtaisi miehensä äänen. Nyt niin ei kävisi.

Lauren kertoo, että nallekarhu istuu Darrenin paikalla sohvalla. Hän halaa sitä aina kun hänestä tuntuu, että hän haluaa kuulla miehensä äänen.

Tapasivat sairaalassa

Lauren ja Darren olivat 16-vuotiaita, kun he tapasivat. He molemmat olivat sairautensa vuoksi potilaina Royal Brompton -sairaalassa Chelseassa, Lontoossa. Uutena vuotena 2015 he alkoivat seurustella.

Kolme kuukautta myöhemmin pariskunta meni kihloihin. Sitä ennen Darrenin vointi oli huonontunut ja hän tarvitsi keuhkosiirteen.

– Tiesimme molemmat, ettemme tulisi elämään pitkään, ja että emme koskaan voisi hyvin, Darren kertoi joulukuussa 2018.

– Mutta miksi olla huonovointinen ja onneton yksin, kun voi olla huonovointinen myös kahdestaan!

Darrenin viimeinen toive toteutui

27. marraskuuta 2018 lääkärit kertoivat Darrenille, että hänellä oli enää vain viikkoja elinaikaa. Pariskunnalla ei ollut varaa mennä naimisiin, joten he perustivat nettiin joukkorahoitussivuston, jotta voisivat kerätä rahaa häihin.

He saivat kokoon tarpeeksi rahaa ja 6. joulukuuta sairaalassa järjestettiin kaunis hääseremonia. Se oli Darrenin viimeinen toive.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Darren eli vielä viikkoja kauemmin kuin lääkärit olivat ennustaneet, vaikka hänen tilansa huononi nopeasti koko ajan. He tekivät myös muita Darrenin toivomia asioita, muun muassa he kävivät katsomassa lontoolaisessa teatterissa Leijonakuninkaan.

Joulupäiväksi Darren pääsi kotiin viettämään aikaa vaimonsa ja heidän Princess-koiransa kanssa.

– Hymyilin koko päivän, Lauren kertoo.

Laurenin mukaan Darren ei vaikeimpinakaan hetkinä antanut periksi surulle. Hän hymyili ja vitsaili.

Darren kuoli 23. tammikuuta hieman aamuseitsemän jälkeen. Lauren oli hänen vierellään, sillä hän nukkui kaksi viimeistä kuukautta Darrenin sairaalahuoneessa.

Hautajaiset helmikuussa

Nyt Lauren järjestää Darrenin hautajaisia. Ne on määrä pitää 12. helmikuuta.

– Kaikki on nyt sumuista, mutta pidän itseni kiireisenä suunnittelemalla hautajaisia.

Darren rakasti moottoripyöriä, joten teema tulee näkymään häissä. Lauren aikoo myös ohjeistaa kaikkia pukeutumaan joko siniseen tai pitämään yllään jalkapallojoukkue Chelsean paitaa.

– Hän ei olisi halunnut kenenkään pukeutuvan mustiin ja olevan surullinen. Minun rakastamani Darren ei ollut sellainen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja