Laurelin lapselta meni usko hammaskeijuun – jätti tyhjentävän viestin

Ahdistaako hammaslääkäri? Esittelyssä yleisimmät työvälineet – tätä niillä tehdään 4:49
Hammaslääkärikäynti on usein ahdistava kokemus. Osasyy lienee se, ettei monelle ei ole koskaan selitetty sitä, mitä hammaslääkäri milläkin välineellään tekee ja miksi. Erikoishammaslääkäri Timo listaa yleisimmät työvälineet.

Laurel Rosenhallin lapsi ilmoitti kirjallisella viestillä, ettei enää usko hammaskeijuun tai siedä tämän "temppuja".

Laurel Rosenhallin lapsi ei enää usko hammaskeijuun. Vanhemmille totuus selvisi lapsen kyhäämästä viestistä, jonka huvittunut Laurel jakoi Twitterissä.

– Henkilökohtaisia uutisia: vuosien moitteettoman palveluksen jälkeen hammaskeijulle iskivät tällä viikolla kovat ajat, politiikan toimittajana työskentelevä Laurel sanaili.

"Ei enää temppuja, valheita tai hämärähommia"

Lapsi oli kirjoittanut post-it-lapulle viestin hammaskeijulle.

– Rakas H.K. (äiti+isä). En usko sinuun. Ei enää temppuja, valheita tai hämärähommia, lapussa luki.

"Kuolen, tämä on täydellinen"

Sadat tuhannet seuraajat saapuivat pian reagoimaan Laurelin julkaisuun, ja Huffington Post valitsi sen yhdeksi viikon hauskimmista "vanhemmuustwiiteistä".

Moni post-it-viestin nähnyt piti lappusen kirjoitusasua ja välimerkkien oikeaoppista käyttöä osoituksena siitä, että vanhemmat ovat tehneet hyvää työtä.

– Kuolen, tämä on täydellinen, Christine Mai-Duc sanoo.

– Pliis, kehystä tämä, Cassandra Pye anoo.

– Viattomuuden loppu, Saul Gonzales kirjoittaa.

Lapsi vaati loppua hammaskeijun "hämärähommille". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Mutta miten käy joulupukille?

Laurel lupasi vastauksessaan, että hammaskeiju on ottanut "kriisinhallinnan keinot" käyttöön.  Moni on intoutunut pohtimaan myös muiden hahmojen kohtaloa.

– Ehdotan, että vastaat ja lupaudut ilmoittamaan joulupukille ja pääsiäispupulle mahdollisista muutoksista heidän statuksissaan, Mark Standriff kirjoittaa.

– Itse kerroin omille lapsilleni, että hammaskeijuun liittyi salaisuus, ja kun he saisivat sen selville, keiju lakkaisi tulemasta, Karen S. Slater paljastaa.

Katso myös: Näin hampaat kuuluu harjata! 

Lue myös:

    Uusimmat