Laura Birn: Franzénin kanssa on helppo näytellä

Näyttelijä Laura Birn näyttelee Peter Franzénin kanssa elokuvassa Leijonasydän.

Dome Karukosken ohjaama Leijonasydän-elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 18. lokakuuta. Elokuva kertoo pikkukaupungin uusnatsiporukasta, jonka johtaja Teppo (Peter Franzén) rakastuu yksinhuoltajaäiti Sariin (Laura Birn). Kun miehen sydän on jo mennyttä, hänelle selviää, että Sarin poika on tummaihoinen.

Elokuvan kutsuvierasensi-illassa edustanut Laura Birn kertoi MTV3.fille työskentelyn Franzénin kanssa olleen mutkatonta. Birn on aiemminkin näytellyt Franzénin kanssa, muun muassa elokuvassa Puhdistus.

– Peterin kanssa on todella helppoa ja hienoa näytellä, hän on hieno näyttelijä. Meidän on kiva tehdä yhdessä töitä ja arvostan häntä kovasti näyttelijänä.

Elokuvaa kuvattiin viime syksynä. Birn kertoo viiihtyneensä kuvauksissa hyvin.

– Ennakkotyöskentely on mielenkiintoista ja siinä pääsee luomaan, mutta kyllä minä rakastan kuvauksissa olemista. Kuvaukset olivat ihanat ja viihdyin tosi hyvin.

Mikä tekee kuvauksista Birnin mielestä niin ihania?

– Siinä on niin hienoa se, että kaikki keskittyvät intohimoisesti samaan asiaan ja työskentelevät niin intensiivisesti sen asian ympärillä.

Leijonasydän sai hienon vastaanoton Toronton elokuvajuhlilla syyskuussa. Elokuvaa Kanadassa edustivat ohjaaja Dome Karukoski, käsikirjoittaja-tuottaja Aleksi Bardy sekä näyttelijät Laura Birn ja Jasper Pääkkönen. Karukoski kertoi tuolloin MTV3.fille, että ”yhdellä näyttelijöistä oli tapaaminen jenkkituottajan kanssa". Birn toteaa MTV3.fille, ettei Toronton reissu ole ainakaan vielä tässä vaiheessa poikinut mitään uusia työkuvioita.

Lue elokuvan arvostelu tästä.

Lue myös:

    Uusimmat