Aku Hirviniemi kertoo Swingers-elokuvan kuvauksista: "Aihepiiri on innostanut hulluttelemaan"

Aku Hirviniemen mukaan Swingersin kuvauksiin osallistui oikeita parinvaihtajia ja ohjaaja Pamela Tola nähdään myös elokuvassa itse. 

VIDEO: Jazkan Jacuzzi: Swingers-tähdet haastattelussa

Näyttelijä Aku Hirviniemi nähdään perjantaina 30. marraskuuta ensi-iltansa saavassa Pamela Tolan ohjaamassa Swingers-elokuvassa.

Swingers on komedia, joka kertoo neljän pariskunnan parinvaihtoviikonlopusta. Hirviniemi itse näyttelee elokuvassaan vastanäyttelijänään Marja Salo

MTV Uutiset tapasi Hirviniemen elokuussa Swingersin kuvauksissa, jotka olivat näyttelijän mukaan sujuneet hienosti. Varsinkin Salon sekä Tolan kanssa työskentely sujui Hirviniemen puolesta saumattomasti, sillä kolmikko on vanhoja kurssitovereita keskenään Teatterikorkeakoulusta. 

– Tosi hyvä ryhmähenki meillä on. Täällä on vähän niin kuin leirikoulumeininki. 

Hirviniemi arvelee, että parinvaihto-teema saattaa kiinnostaa suomalaisia ja tuntua jopa kutkuttavalta. 

– Tässä on niin erilaisia tyyppejjä, on vähän rehvakkaampaa ja vähän estoisempaa, niin luulen, että tästä tulee aika hauska kombo. 

– Aihepiirinä tämä varmaan tulee kiinnostamaan. 

Näyttelijä itse ei tehnyt kummempaa tiedonhakua aiheesta ennen roolisuoritustaan, mutta kertoo joidenkin kollegoidensa syventyneen aiheeseen tarkemmin. 

Eräänä kuvauspäivänä paikalle saatiin jopa alan "ammattilaisia", eli ihmisiä, jotka harrastavat omassa arjessaan parinvaihtoa. Hirviniemi ei ollut itse mukana näiden avustajien kanssa kuvatussa joukkokohtauksessa, mutta hänen mukaansa ohjaaja Pamela Tola ja hänen aviomiehensä Lauri Tilkanen olivat tehneet kohtauksessa cameo-roolin. 

– Selkeästi tämä aihepiiri on innostanut paljon hulluttelemaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja