Laulutaidoillaan ihastuttanut Clarissa Grönstrand sai viisaan neuvon Jannika B:ltä: "Jatka juttuasi ja sen tekemistä"

Semifinaalit: Clarissa Grönstrand 6:06
Clarissa Grönstrand tulkitsi Whitney Houstonin klassikkokappaleen Talent Suomen viimeisessä semifinaalissa

Clarissa Grönstrand ei vakuuttanut tuomaristoa täysin Talent Suomi -ohjelman viimeisessä semifinaalissa.

Talent Suomi -ohjelman semifinaali nähdään sunnuntaina 29. maaliskuuta, jolloin selviää, ketkä lahjakkaat esiintyjät pääsevät kamppailemaan Talent Suomen voitosta finaalijaksoon.

Ohjelmassa ihastutti jälleen laulutaidoillaan 14-vuotias Clarissa Grönstrand, joka esitti edesmenneen yhdysvaltalaislaulaja Whitney Houstonin kappaleen I Wanna Dance with Somebody.

Tuomaristo oli ei ollut esityksestä täysin vakuuttunut. Jannika B piti kuitenkin kannustavan puheen nuorelle laulajalle. 

– Näen, että nautit laulamisesta, sulla on kaunis ääni ja kävi kisassa miten tahansa, jatka juttuasi ja sen tekemistä, Jannika B kannusti. 

HP Parviainen kertoi tämän kasarihitin vieneen hänet takaisin omiin yläkouluaikaisiin diskomuistoihinsa. Ernest Lawson totesi taas, ettei aluksi ollut aivan varma Grönstrandin kappalevalinnasta, mutta vertasi tätä monipuolisuutensa tähden laulaja Krista Siegfridsiin, jonka tuuraajana Jannika B nähtiin Talent-tuomaristossa. 

 –Sulla on varmasti upea ura edessä, Lawson totesi. 

Jorma Uotinen antoi suoran palautteen ja totesi, ettei esitys vakuuttanut häntä.

– Ei sulle paras biisivalinta, Uotinen mietti. 

– Joudun sanomaan näin, koska nautin laulustasi viimeksi, mutta valitettavasti en tänään.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat