Laulajadiiva Selena Gomez esittelee hulppeaa kotiaan videolla!

Suosittu laulajatähti Selena Gomez esittelee Instagram-videolla kotiaan samalla, kun hän puhuu mielenterveyden tärkeydestä.

TähtilaulajaSelena Gomezlyöttäytyi yhteen Instagramin kanssa tekemällä videon, jossa hän puhuu mielenterveyden tärkeydestä.

Videon yhteydessä, tähti myös esittelee kotiaan. Gomez kertoo videolla, miten hän pitää huolta omasta mielenterveydestään koronapandemian aikana.

– Juuri nyt on erityisen tärkeää puhua mielenterveydestä. Tämä aihe on minulle hyvin henkilökohtainen. Aion näyttää teille asioita, jotka auttavat minua pysymään positiivisella asenteella tämän kaiken aikana ja saa nähdä, jos jokin näistä asioistani puhuttelee sinua, Gomez kertoo videolla. 

Videolla tähti astelee hulppean asuntonsa läpi. Katsojat pääsevät näkemään laulajan studion, jossa hän tekee kappaleitaan. Videolla vilahtaa myös laulajan terassi. Lopulta Gomez vie katsojat makuhuoneeseen.

– Menen yleensä yöllä kävelylle, koska pääsen siten irtautumaan päivästä. Tulen kotiin, menen suihkuun, ja pesen kasvoni. Sängyssäni on lämpöpatja, se on melkein kuin ahdistusta lievittävä peitto. Se tuntuu todella hyvältä. Kirjoitan myös joskus päiväkirjaani. Minulla on myös kasvosuihkeeni, ruusuveteni ja kynttilä, jotka auttavat minua, Gomez kertoo.

Laulajatähti on kertonut aiemmin sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja