Selena Gomez avoimena mielenterveysongelmistaan – löysi viimein syyn ahdistukselle ja masennukselle

Selena Gomez avautui asiasta Miley Cyrukselle.

Jenkkilaulaja ja näyttelijä Selena Gomez avautui Miley Cyruksen kanssa tekemässä Instagram Live -lähetyksessä, että hänellä on todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Cyrus on pitänyt  bright minded (kirkkaat mielet) nimellä kulkevaa livetuokiota parin viikon verran, ja hänen vieraanaan on ollut entisiä Disney-tähtiä, kuten Demi Lovato ja Hillary Duff

Cyrus kertoi ennen livelähetyksen alkua, että hän ei ole ollut Gomezin kanssa viime vuosina liioimmin tekemisissä, vaikka he olivatkin Disney-aikoina kuin paita ja peppu. Gomezin yhteydenotto Instagramissa sai heillä aikaan uuden yhteyden.

Gomez kertoo Cyrukselle käyneensä Yhdysvaltain maineikkaassa mielisairalaassa.

– Ymmärsin, että minulla on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Se auttoi, kun sain tietää enemmän asiasta. En ole yhtään peloissani. Löytyi vihdoin syy sille, miksi olen kärsinyt vuosien aikana masennuksesta ja ahdistuksesta, Gomez kertoo videolla. 

Gomes kertoo kuinka mielenterveysongelmiaan  voi oppia hallitsemaan lapsuuden kokemusten kautta. 

– Kun olin nuorempi, pelkäsin ukkosmyrskyjä. Äitini osti kaikki kirjat, jotka liittyivät aiheeseen. Sama päti myös mielihäiriöni kohdalla. Mitä enemmän opin itsestäni, niin sitä vähemmän tulen pelkäämään. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja