Laulaja Sara Forsberg halusi takaisin muotoja laihduttuaan monta kiloa – esittelee nyt ennen ja jälkeen -tuloksia

Sara Forsberg kertoo elämästä Los Angelesissa 3:33
Tällaista oli Sara Forsbergin elämä Los Angelesissa viisi vuotta sitten.

Sara Forsberg laihtui monta kiloa elämäntapamuutoksen seurauksena. 

Laulaja Sara Forsberg kertoi jo kesällä sosiaalisessa mediassa tehneensä elämäntapamuutoksen.

Nyt Forsberg kertoo tuoreessa ennen  ja jälkeen -kuvapäivityksessään, että menetti elämäntapamuutoksen seurauksena niin paljon painoa, että päätti keskittyä enemmän painonnostoon. Hän kertoo olevansa tyytyväinen tuloksiin. 

– Minulta tippui monta kiloa painoa ja lähti viimeisetkin rippeet takapuolestani,  joten viimeisien kuukausien ajan olen keskittynyt painonnostoon.

–  Kova työ kannattaa aina! Hän jatkaa kirjoituksessaan. 

Forsberg kertoo kuvan kommenttikentässä, että tekee lyhyen, sykettä kohottavan treenin joka päivä. Rankempia treenejä hän tekee noin neljä kertaa viikossa. 

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Forsbergin seuraajat äimistelevät hänen treenituloksiaan. 

– Kiitos motivaatiosta, seuraaja kirjoittaa. 

– Wow, seuraaja kirjoittaa. 

– Hyvin tehty Sara. 

– Näyttää siltä, että olet treenannut paljon. Näytät täydelliseltä, seuraaja hehkuttaa. 

Forsberg kertoi kesäkuussa, että teki elämäntapamuutoksen pitämällä kiinni rutiineista. 

–  On olemassa satoja dieettejä ja harjoitusohjelmia, sinun pitää löytää vain itsellesi se parhain vaihtoehto. Astu pois mukavuusalueeltasi säännöllisesti. Hikoile joka päivä vähän, syö ravinteikasta ruokaa, älä pelkää hemmotella itseäsi silloin tällöin, äläkä odota, että tulokset tulisivat yhdessä yössä. En myöskään sano kenellekään, että heidän tulisi laihdutttaa, mutta jos haluat, niin tämä on sinulle. Pystyt kyllä, Forsberg kirjoitti Instagram-päivitykseensä. 

Sara Forsberg on viihdemaailman moniosaaja. Hän nousi julkisuuteen tehtyään videon, jossa jakoi oman näkemyksensä siitä, miltä eri maiden kielet kuulostavat. Sen jälkeen hän on tehnyt musiikkia niin itselleen kuin muille, ja esiintynyt niin elokuva- kuin televisiomaailmassakin. Forsberg myös kehitti kielen Star Wars- ja Star Trek -elokuviin.


Lue myös:

    Uusimmat