Laulaja Erin laittoi työt hetkeksi sivuun ja keskittyi lapsiinsa koronatilanteen keskellä – tyhjä keikkakalenteri sai esiin huolenaiheen: "Minua huolestuttaa erityisesti työntekijöideni puolesta"

4:52
Erin julkaisi uutta musiikkia neljän vuoden tauon jälkeen – tähtiartisti kertoo, miten korona on vaikuttanut hänen arkeensa

Laulajalle taloudellista stressi on tullut hänen työntekijöidensä puolesta. 

Nylon Beat -yhtyeestä tunnetuksi tullut Erin Anttila julkaisi eilen perjantaina (22.5.) uutta musiikkia neljän vuoden tauon jälkeen. 

Yhtenä sunnuntaina -single sai alkunsa, kun Erin päätti mennä työhuoneellensa hetkeksi pois arjen tiimellyksen keskeltä. 

– Artistina oleminen on vanhemmuuden vastakohta. Vanhemmuudessa tyydytetään muiden tarpeita. Artistina puolestaan on vahvasti läsnä minuus. Viime syksynä tuli ajoittain hetkiä, kun pohdin, että miten tässä nyt olla. 

Kuluneen kevään aikana laulaja on joutunut laittamaan työnsä hetkeksi sivuun koronatilanteen myötä, kun koulut ja päiväkodit suljettiin. Yhtäkkiä jaloissa pyöri 24 tuntia vuorokaudessa Anttilan ja hänen kitaristimiehensä Vesa Anttilan vuonna 2013 ja 2015 syntyneet pojat. Hän on halunnut olla kevään lastensa ehdoilla. 

– Minulla on onneksi sellainen työ, joka on helpompi laittaa sivuun. Tässä ajassa jakaudutaan helposti kahteen eri osaan. Ne, joilla ei ole lapsia ja ne, joilla on. Monilla nimittäin saattaa olla koronan aikana enemmän aikaa, lapsiperheille on entistä kiireempi. 

Koronatilanne on vaikuttanut luonnollisesti Erinin keikkakalenteriin, kun Marinin hallitus kielsi yli 500 henkilön tapahtumat. Tämä on aiheuttanut taloudellista stressiä enimmäkseen omien työntekijöiden puolesta. 

– Tarkoituksena oli työllistää liki kymmenen henkilöä. On huoli heistä, että miten kaikki pärjäilee, Anttila kertoo MTV Uutiset Livessä.

Miten Erin itse pärjää koronatilanteen keskellä, entä minkälaisia keinoja hän on keksinyt faniensa puolesta? Katso koko haastattelu videolta!Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja