Laulaja Erin julkaisi vuosien tauon jälkeen uutta musiikkia – näin uusi kappale sai alkunsa

Laulaja Erin kertoo MTV:n haastattelussa, mitä katuu elämässään –"Jos et kadu, niin se tarkoittaa että ei ole myöskään oppinut mitään" 2:05
Mitä asioita Erin katuu elämässään? Katso videolta!

Erin kokee, että artistina oleminen on vanhemmuuden vastakohta. 

Laulaja Erin julkaisee tänään perjantaina neljän vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. Laulaja ei ole ollut tietoisesti tauolla, vaan musiikin tekeminen on vaatinut oman aikansa lapsiarjen ja muiden projektien keskellä.

Viime syksynä hänet nähtiin Vain elämää -ohjelmassa ja kesällä 2018 Nylon Beatin paluukiertueella. 

Yhtenä sunnuntaina -single sai alkunsa, kun Erin päätti mennä työhuoneellensa hetkeksi pois arjen tiimellyksen keskeltä. 

– Artistina oleminen on vanhemmuuden vastakohta. Vanhemmuudessa tyydytetään muiden tarpeita. Artistina puolestaan on vahvasti läsnä minuus. Viime syksynä tuli ajoittain hetkiä, kun pohdin, että miten tässä nyt olla.

– Menin työhuoneelle, fiilistelin itseäni ja lauloin yksin karaokea. Myös Vain elämää -ohjelman kautta pystyi irtautumaan. Tuolloin asiat alkoivat loksahtelemaan paikoilleen. 

Kappaleessa on myös elämää suurempi kysymys. Pohdinta siitä, että katuuko kuolinvuoteellaan tekemättömiä asioita vai niitä tehtyjä asioita. Luonnollisesti Erin ei pysty antamaan tähän vastausta. Silti elämässä on tullut vastaan asioita, joita hän katuu, kun on jättänyt tekemättä. 

– Elämässäni on ollut sellaisia asioita, jonka eteen on astunut pelko. Olen saattanut jännittää tilannetta ja jälkeenpäin olen joutunut katumaan, kun en ole tehnyt asiaa. 

– Sanonta, en kadu mitään, on mielestäni bullshittiä. Jos et kadu mitään, niin se tarkoittaa, ettet ole oppinut niistä virheistä, Erin toteaa MTV Uutisille. 

Mitä asioita Erin katuu elämässään? Katso videolta!

Lue myös:

    Uusimmat