Lauantaina naimisiin menevä Essi Pöysti: Tällaiset häät ovat tulossa

Miss Suomi 2009 Essi Pöystin häissä pitäydytään perinteissä ja maalaistunnelmissa.

Ensi lauantaina miehensä, koripalloilija Ville Mäkäläisen kanssa naimisiin menevä Essi Pöysti odottaa innolla tulevia häitään.

- Olen todella innoissani, enkä malttaisi odottaa lauantaita. Kaikki valmistelut alkavat olla hiljalleen valmiina ja edessä on varmasti tosi kiva päivä, Pöysti iloitsee.

Pöystin mukaan luvassa on perinteitä kunnioittavat häät, joita vietetään maalaismaisemissa Loimaalla. Vielä vuosi sitten Pöysti jännitti oikean hääpaikan löytymistä MTV.fi:n haastattelussa.

– Se ei ole itsestäänselvyys, että saako sen kirkon ja juhlapaikan, minkä haluaa. Hiljalleen edetään, Essi kertoi tuolloin.

Juhlapaikat järjestäytyivät kuitenkin Pöystin toiveiden mukaisesti.

– Meille oli tärkeää, että saamme juhlia kirkkohäitä. Valitsemamme kirkko on todella mahtava, Pöysti paljastaa.

Myös morsiuspuvussaan Pöysti luottaa klassisen perinteiseen tyyliin, mutta ei halua paljastaa lopullisesta tyylistään liikaa. 

– Olin vielä raskaana, kun etsin pukua, mikä teki etsimisestä hieman haastavampaa. Oikea puku kuitenkin löytyi ja on erittäin mieluisa. Harmi vaan, että se on kertakäyttöinen, Pöysti naurahtaa.

Yhteen käyttötarkoitukseen Pöysti olisi kuitenkin valmis ottamaan hääpukunsa uudestaan esille myös häiden jälkeen.

– Oma tyttäreni on vielä kovin pieni, mutta olen leikitellyt ajatuksella, miten hienoa joskus olisi näyttää hänelle, että tällainen hääpuku äidillä oli, Pöysti kertoo. 

Pöysti on aikaisemmin paljastanut Instagram-tilillään, että vihkisormus on valmistettu juuri hänen toiveidensa mukaisesti.

– Mulle tehtiin sormus mun toiveiden mukaan, kun ei löytynyt valikoimasta juuri sellaista kun halusin, Pöysti tarkentaa kommenteissaan. 

Lue myös:

    Uusimmat