Lattia romahti juhlijoiden alta – opiskelija menetti tajuntansa ja heräsi lattiakuopasta: "Näin haavoittuneita joka puolella"

Lattia sortui tanssijoiden alta opiskelijabileissä 1:44

Opiskelijabileet saivat traagisen käänteen, kun lattia romahti kesken juhlinnan. 

Varhain lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Yhdysvaltain Etelä-Carolinassa juhlittiin täpötäydessä talossa pahaa aavistamatta. Clamsonin yliopiston opiskelijoista ja paikallisista asukkaista koostuvan joukon juhlahumu keskeytyi traagisesti lattian romahtaessa heidän jalkojen altaan.

Videolla traagisessa hetkessä mukana olleet juhlijat kertovat tapahtumasta.

Kymmenet juhlijat luisuivat tuhoutuneen lattian mukana kuin kauhufilmissä. Franzie Pendergrass on yksi juhlijoista, joka loukkaantui tapahtumassa. Hän oli tanssimassa keskellä huonetta, kun lattia romahti. CNN:n haastattelema Pendergrass sai viisi tikkiä rytäkässä tulleeseen ruhjeeseen.

Kolmekymmentä loukkaantui

Leroy Pearson menetti hetkeksi tajuntansa ja herättyään romahtaneen lattian kuopasta häntä odotti kamala näky.

– Näin haavoittuneita joka puolella, Pearson kuvailee tapahtumaa.

Ainakin kolmekymmentä juhlijaa loukkaantui. Loukkaantuneet kiidätettiin kolmeen eri sairaalaan. Vahingoittuneet kärsivät suurimmaksi osaksi luumurtumista ja ruhjeista. Kukaan loukkaantunut ei ole hengenvaarassa.

Paikallinen poliisipäällikkö Jimmy Dixon on hyvin helpottunut siitä, että hurjalta näyttänyt tapaus ei aiheuttanut tätä suurempia haavereita.

Lue myös:

    Uusimmat