Lasten sanomiset naurattavat ja nolottavat – lue!

Mitä tarhassa viikonlopun vietosta kerrotaankaan, entä mikä nolotti isää aamubussissa? Studio55.fi pyysi lukijoitaan kertomaan lapsilta kuulemistaan hauskoista letkautuksista.

Aamubussiin astui isä kahden alle kouluikäisen kanssa. Kohta kaikui lapsen suusta suurella äänellä: "Isä miksi äiti suuttui kun sinä pesit pippeliä lavuaarissa?" Kyllä usean meistä kanssamatkustajista huulet vääntyivät väkisin hymyyn. Isä ei vastannut kysymykseen.
Tapahtui 80-luvun lopulla


Emmi, 3 vuotta, pyysi isäänsä piirtämään hänelle delfiinin. Isä sai tehtävänsä valmiiksi ja näytti piirustusta Emmille, jolloin tyttö tokaisi: Ei tämä ole delfiini, vaan lintu jolla on kalan perse!
Mamma

Olin bensanostossa huoltoasemalla ja kotiinpäin mennessä kuulin kilinää takapenkiltä. Kysyin mistä poika oli saanut noin paljon rahaa, jolloin kuusivuotias vastasi: "Siellä oli semmoinen kuppi missä luki "ota tästä".
Jussi

Olin oppinut juuri puhumaan, kun päiväkodissa kerroin tädille viikonlopun kuulumisia: isä keitti kuraviiniä ja äiti tappoi kärpäsen.
Nolostuttaa

"Naiset ja ihmiset", oli tyttäreni kommentti hänen katsellessaan jotakin kuvaa, jossa oli myös miehiä.
5v

Pääministerin asunnolla

Tyttäremme ollessa 4-5 -vuoden vanha ajelimme paikallisen ABC-liikenneaseman rakennustyömaan ohi. Yhtäkkiä takapenkiltä kuului arvoitus: "Arvatkaapa mitä tuohon rakennetaan?"

Veikkauksemme liikenneasemasta eivät suinkaan kelvanneet tytölle, sillä hänellä oli parempaa tietoa: "Siihen tulee pääministeri Matti Nykäsen kesäasunto!"
Manna

Oivalluksia elämästä

12-vuotias poikani jutteli minulle yhtenä aamuna: "Äiti, oot liian nuori näyttämään vanhalta. Sitä paitsi et vanhene, vaan kypsyt, etkä harmaannu, vaan hopeoidut. Kyllä äiti siinä herkistyi.
Kaisaliina


Olimme pikkutyttöjen kanssa kukista ottamassa ylikukkineita kukkia pois. Pienempi 3-vuotias otti nupun kukasta, johon isompi tuumasi: Älä sitä ota, se ei ole vielä syntynyt.
S-Mummo

14-vuotias poikani Aleksi totesi isänsä oltua useita päiviä hyvin kiukkuinen ja stressaantunut, että isillä taitaa olla kuukautiset.
Tuulia


Pieni 3-vuotias lapsenlapsi oli mummolassa yökylässä. Kun illalla rupesimme nukkumaan, oli hetken hiljaista, ja sitten kuului: "Mummu, kun sinä kuolet niin muista ottaa kännykkä taskuun että voin soittaa." Taas hetki hiljaista: "Ja muista hakea kioskilta puheaikaa, ettei se lopu." Mitäpä siihen olisi lisättävää?
Mummeli

Daniel 6 vuotta oli katsonut TV:stä dokumentin mehiläisistä ja siitä, miten ahkeria ne ovat. Muutamia päivä myöhemmin hän avautui äidilleen: "Ihmisistä ei ole mihinkään, ne vaan munii lapsia. (hetken hiljaisuus) Paitsi porin Ässistä, ne sentään voittivat Suomen mestaruuden.
Raigu

 

Totuus lasten suusta


Tyttäreni halusi esittää prinsessaa, johon mummo kysyi heiluttaen kellohamettaan: "Eikös mummokin näytä ihan prinsessalta?" Tyttäreni vastasi: "Joo, vanhusten prinsessalta". Mummolla ikää 60 vuotta.
Katja

Puhuttiin aikuisten kesken jotain avioliittoon liittyvää, kun poikani, joka oli muutaman vuoden ikäinen, totesi tätinsä myöhästyneen naimisista. Täti oli neiti-ihminen.
Äiti

Viisivuotias poikani totesi etelän matkalle: "Isi, miksi tuolla miehellä on naisten tissit? Oli meinaan hiukan pulskempi mies. Oli siinä selittämistä kerrakseen.
Haba

Kirkkomme pappi ei ollut laulumiehiä, ja 3-vuotias tyttöni ei nähnyt korkean penkin takaa, niin kysyi vaan isolla äänellä: äiti, kuka siellä määkii?
Lissu


Oltiin rannalla uimassa kolmevuotiaan pojantyttären kanssa:

– Mummo, onko siulla uimapukua?

– On.

– Minkä värinen se on?

– Ruskea

– Onko siinä kuvioita?

– Ei.

Hetken nuori nainen miettii ja lopulta lausuu arvionsa:

– Se taitaa olla ruma, pitäisköhän siun mummo ostaa uusi.
Ammu

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja