Laskettu aika lähestyy – prinssi Harry loi rakastavan katseen vaimonsa vauvavatsaan

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan valmistautuvat vastaanottamaan ensimmäisen lapsensa.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoisen laskettu aika lähestyy. Harry vaikuttaa olevan innoissaan tulevan lapsensa tapaamisesta.

Tulevat vanhemmat vierailivat viime viikolla Old Vic -teatterissa Bristolissa. Kiireiseen päivään mahtui myös fanien tervehtiminen, vierailu seksityöläisiä tukevassa järjestössä sekä tapaaminen nuorten kanssa, joita nyrkkeily on auttanut.

Meghan oli pukeutunut vierailun aikana kuvioituun mustaan mekkoon, jonka läpi jo kookas raskausvatsa näkyi selvästi. Prinssi Harryn huomattiin vilkaisevan vaimonsa vatsaa hellä ilme kasvoillaan. Kuvan voi katsoa täältä.

Harry ja Meghan kokivat huvittavan hetken tervehtiessään päiväkotilapsia, kun tarjolla olleet keksit varastivat lasten huomion.

– Lapset viittoivat heidät luokseen, heiluttivat lippujaan ja olivat innoissaan nähdessään heidät. Heti, kun he tulivat lähemmäs, lapset olivatkin kiinnostuneita kekseistään, päiväkodin työntekijä India Leachman kertoi.

Kuninkaallisen perheen uusimman tulokkaan on kerrottu saapuvan keväällä. Meghan on paljastanut, että vauvan laskettu aika on huhtikuussa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat