Lapsettomuudesta kärsineen pariskunnan uskomaton tarina: saivat lopulta kaksi poikaa ja kolme tytärtä! "Emme voineet muuta kuin nauraa"

Mallory Jo ja Michael luulivat, että heidän on pakko haudata haaveet perheestä. Pian lapsia kuitenkin siunaantui viisi, kaksi adoption kautta ja kolmoset hedelmöityshoidoilla.

Yllä olevalla leikkimielisellä videolla kerrotaan, mistä asioista tunnistaa olevansa jonkun vanhempi.

Yhdysvaltain Pennsylvaniassa asuvat Mallory Jo ja Michael Williams olivat haaveilleet perheestä seurustelunsa alkuajoista lähtien. Tie vanhemmiksi ei kuitenkaan osoittautunut helpoksi, kertoo muun muassa The Sun -lehti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta yritti ensin saada lasta luonnollisin keinoin lokakuusta 2014 lähtien. Noin kolmen vuoden jälkeen he kuitenkin päätyivät hedelmöityshoitoihin.

Toiveissa myös adoptio

Lapsettomuushoitojen aikana pariskunta päätyi myös adoptioon. He ottivat kasvattaakseen kahdeksan kuukauden ikäisen Chasen. Kaikki ei kuitenkaan sujunut ongelmitta, sillä oikeusprosessin seurauksena sijaisperhepäätös peruttiin.

Mallory Jo ja Michael eivät luovuttaneet vaan ottivat uuden kasvattilapsen, kuuden viikon ikäisen Dylanin

Adoptoivat kaksi lasta

Kun pojan saapumisesta oli kulunut muutama päivä, adoptioasioita hoitavalta toimistolta soitettiin ja kysyttiin, haluaisivatko he sittenkin ottaa Chasen luokseen, koska oikeus oli kumonnut päätöksen pojan huoltajuudesta.

Mallory ja Michael eivät epäröineet hetkeäkään vaan toivottivat pienokaisen tervetulleeksi.

– Oli hieman hämmentävää, että lapsia olikin pian yhden sijasta kaksi, Mallory kertoo The Sunille.

Koeputkihedelmöitys onnistui

Kun kasvattilapsiin liittyviä asioita selviteltiin, pariskunta jatkoi koeputkihedelmöityshoitojaan. Mallory toivoi nimittäin kovasti omia lapsia.

Tuoreen alkion siirto kuitenkin epäonnistui, ja heidät laitettiin jäädytettyjen alkioiden jonotuslistalle. Syyskuussa 2017 heidän aikansa koitti.

Onnistuneen siirron jälkeen Mallory ja Michael olivat riemuissaan. Heille olisi tulossa oma vauva.

Yhden sijaan kolmoset

Onnen auringon eteen alkoi kuitenkin kerääntyä synkkiä pilviä. Mallory pelkäsi saaneensa keskenmenon päivää ennen ensimmäistä ultraäänikäyntiä.

Lääkäri käski häntä rauhoittumaan, mutta Malloryn pelko ei ottanut asettuakseen.

Kun Mallory ja Jo tulivat lääkärin vastaanotolle, he saivat kuulla hämmästyttävän uutisen: lapsia olikin tulossa yhden sijaan kolme!

– Emme voineet muuta kuin nauraa, Mallory muistelee. 

Pariskunnasta viiden lapsen vanhemmiksi

Toukokuun seitsemäntenä päivänä Mallory synnytti kolme tervettä lasta. Lapset saivat nimikseen Avery, Emery sekä Bradley Williams.

Kesäkuun 29. päivä he adoptoivat Dylanin virallisesti. Myös Chasen adoptioprosessi on loppusuoralla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja