Lapsettomuuden kanssa kamppaillut Annika Metsäketo, 46, iloitsee Me Naisissa: ”Meistä tulee sittenkin perhe”

Juontaja ja radioääni Annika Metsäketo kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa, että hänen puolisonsa tytär muuttaa pian Suomeen.

Annika Metsäketo-Kirkgöz, 46, on naimisissa turkkilaisen Baris Kirkgözin kanssa ja pari asuu Suomessa. Metsäketo kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa, että parista on pian tulossa perhe, sillä Kirkgözin 9-vuotiaan Azra-tyttären on määrä muuttaa Suomeen ensi vuoden alussa.

– Kun Azra muuttaa luoksemme Turkista, hän ei ole enää pelkästään Bariksen tytär. Silloin hän on myös minunkin tyttärni. Meistä tulee sittenkin perhe – ja minusta äiti. En malta odottaa, että pääsemme tarjoamaan Azralle ehjän kodin, Metsäketo hehkuttaa haastattelussa.

Metsäketo ja Kirkgöz haaveilivat myös yhteisestä pienokaisesta. Haaveet kaatuivat istanbulilaislääkärin vastaanotolle vuonna 2015. Lääkäri kertoi, että parin todennäköisyys tulla raskaaksi lapsettomuushoitojen avulla oli vain 20 prosenttia. Samaan aikaan Metsäkedon Martti-isä sairastui imusolmukesyöpään ja Metsäketo irtisanottiin yllättäen.

– Tiesin heti, etten halua yrittää lasta sillä todennäköisyydellä, siinä tilanteessa. Hormonihoidot olisivat olleet minulle liian raskas taakka kaiken muun surun keskellä. Mieleni olisi mennyt vielä enemmän sekaisin. En halunnut käydä sitä kaikkea läpi, Metsäketo muistelee.

Enää 46-vuotias Metsäketo ei halua ryhtyä lastentekopuuhiin.

– Elämäni on nyt mennyt niin, etten ole saanut biologista jälkeläistä. Onneksi voin kuitenkin olla äitipuoli Azralle.

Annika Metsäketo on toiminut juontajana muun muassa Radio Novassa, Kiss FM:llä ja NRJ:llä. Nykyään hän juontaa Saaristoradiossa ja on työllistymiskoulutuksessa tv-tuotantoyhtiössä. 

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat