Lapset ympäri Suomea juhlivat itsenäisyyttä Säätytalolla: Martta kiitteli Toivakan kunnan uutta koulua ja Moritz porilaista kauppakeskusta – katso ihastuttava video!

6:18
Lapset ympäri Suomea juhlivat torstaina itsenäisyyttä Säätytalolla.

Helsingin Säätytalolla vietettiin tänään lasten itsenäisyyspäiväjuhlaa. Säätytalolle oli kutsuttu kaksi 10-vuotiasta lasta jokaisesta Suomen kunnasta. MTV Uutiset Live oli mukana juhlahumussa.  

Yli 500 lapsen juhlaa isännöi pääministerin paikalta väistynyt Antti Rinne (sd.) Pukukoodi tilaisuudessa oli vapaa, mutta juhlassa nähtiin  lettikampauksia, kreppikiharoita ja muita huolella viimeisteltyjä juhlatyylejä. Tunnelma oli paikalla olleen MTV Uutisten toimittajan Minna Perovuon mukaan iloisen kohottunut. 

Toivakkalainen Martta pitää uutta koulua mahtavana asiana

Yksi paikalla olleista lapsista oli Martta Toivakan kunnasta. Martta nosti MTV Uutisten haastattelussa esiin kunnan uudistuneen palveluverkon.  

Hänen mukaansa on mahtavaa, että kunnassa on uusi koulu ja päiväkoti. 

Hieman hankalampi kysymys oli se, mitä Martta Suomessa arvostaa.

– Öö, en mä tiiä. 

Moritz Porista taas oli tyytyväinen siihen, että Porissa on metsiä ja kaupungissa voi tehdä monia asioita. Lisäksi kiitosta sai kauppakeskus Puuvillan olemassaolo. 

Katso lähetys Säätytalon juhlasta jutun ohessa olevalta videolta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja