Ex-Salkkarit-tähti Tero Tiittanen esittelee jälleen somessa "kutsuaan Linnan juhliin" – seuraajat huvittuivat: "Kyllä Sauli on nähnyt vaivaa"

Tero Tiittanen kertoo, kuinka esti varkauden 1:01
Katso myös: Salkkarit-tähti Tero Tiittanen kertoo, kuinka esti kerran varkauden: "Hän katsoi minua ja sanoi..."

Tero Tiittanen jakoi sometililleen kuvan itse taiteilemastaan kutsusta.

Kutsujen postitus tasavallan presidentti Sauli Niinistön  ja hänen puolisonsa Jenni Haukion isännöimälle itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle on alkanut. Linnan juhlia vietetään perinteiseen tapaan Presidentinlinnassa 6. joulukuuta.

Ex-Salkkarit-tähti Tero Tiittanen on jo parin vuoden ajan naurattanut someseuraajiaan itse taiteilemillaan kutsuilla Linnan juhliin. Hän toisti huvittavan somejulkaisunsa myös tänä vuonna jakaen Instagram-tililleen kuvan itse raapustamastaan "kutsusta", jonka teksti kuuluu seuraavalla tavalla:

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio kutsuvat teidät jostain kumman syystä – Tero Tiittanen –  itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle Presidentinlinnaan keskiviikkona 6. päivänä joulukuuta 2023. 

"Kutsua" koristaa itse piirretty Suomen vaakuna.

– Sieltä se tuli tänäkin vuonna, Tiittanen kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tiittasen postaus on kerännyt monia huvittuneita reaktioita hänen seuraajiltaan. Osa hänen someseuraajistaan on lähtenyt mukaan näyttelijän vitsiin postauksen kommenttikentässä.

– Onneksi siinä on toi vaakuna, niin tietää että on virallinen kutsu, yksi kirjoittaa.

– Eikä pelkästään kutsu ole käsinkirjoitettu vaan myös leijonavaakuna! Kyllä Sauli on nähnyt vaivaa sinun kutsusi kohdalla, toinen kommentoi.

– Onko sulla kanta-asiakaskortti? kolmas kysyy.

Tänä vuonna presidenttipari isännöi itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton teemalla ajat vaihtuvat.

Presidenttipari kutsuu itsenäisyyspäivänä Presidentinlinnaan noin 1 700 eri tavoin ja eri aloilla ansioitunutta suomalaista.

Kutsujen postitus on alkanut, ja tiedotteen mukaan vieraina on pitkän uran tehneitä henkilöitä, jotka ovat omalla alallaan toimineet tienraivaajina, esimerkkeinä ja mentoreina. Lisäksi kutsuttuna on nuoria innovatiivisia osaajia, tulevaisuuden menestystekijöiden parissa työskenteleviä sekä yhteiskunnan ja arjen turvallisuuden takaajia. 

Erityistä huomiota on kiinnitetty myös tekoihin, joilla on tuettu lapsia ja nuoria. Merkittävä osa kutsutuista on tänäkin vuonna ensikertalaisia.

Lue myös:

    Uusimmat