Lapset tyhjensivät kuolleen äitinsä kotia – komerosta löytyi karmiva laatikko: "On hirvittävän surullista, että äitinne piti kantaa tällaista salaisuutta"

Kolme sisarusta oli tyhjentämässä menehtyneen äitinsä kotia, kun he löysivät pienen lapsen jäännökset.

Englantilaisperhe sai tietää äitinsä salaisuuden vasta tämän kuoltua. Kolme sisarusta oli tyhjentämässä menehtyneen äitinsä kotia Northallertonissa, North Yorksissa, kun he löysivät ruumiin, kertoo The Sun.

Laatikosta löytyi pienen lapsen muumioitunut ruumis

Helmikuussa 2018 perhe löysi portaiden alla olevasta komerosta 45-senttisen laatikon, josta löytyi kirjekuoria ja pienen lapsen muumioitunut ruumis. Perhe toimitti laatikon poliisille.

Kävi ilmi, että kyseessä oli perheen aikuisten lasten kuollut sisarus. Hänet oli kääritty kankaaseen, joka ajoitettiin 1950–1960-luvulle. Laatikossa olleiden kirjeiden päivämäärä oli vuodelta 1968.

Isä ei tiennyt tapauksesta mitään

Poliisi kuulusteli tapauksen tiimoilta myös lapsen isää. Pari oli avioitunut vuonna 1968 ja erosi 1996.

Muut perheen lapset syntyivät vuoden 1968 jälkeen. Vuosien varrella he asuivat useissa osoitteissa.

Kellään perheestä ei ollut ollut aavistustakaan äidin raskaudesta tai siitä, että tämä oli synnyttänyt lapsen.

Tietoja lapsesta mahdoton saada

Tietoa siitä, miksi lapsi oli menehtynyt ja miksi hänet oli pantu laatikkoon, ei äidin kuoleman vuoksi saatu. Lapsi kuitenkin vaikutti täysiaikaiselta eikä hänen luissaan havaittu vaurioita.

– Tämä on riipaisevin tapaus 25 vuotenani kuolemansyyntutkijana. Pieni poika, me emme tiedä (mitään) kaikkien yrityksistä huolimatta. Se on traagista, syvästi traagista, ja on hirvittävän surullista, että äitinne piti kantaa tällaista salaisuutta, avustava kuolemansyyntutkija John Broadbridge kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja