Lapset eivät peri Stingin miljoonia: Heidän täytyy tehdä töitä

Sting haluaa, että hänen lapsensa tienaavat omat rahansa.

Superrikas laulaja Sting kertoo Daily Mailin mukaan, että hän ei aio testamentata 225 miljoonan euron omaisuudesta lähes mitään lapsilleen.

– Olen kertonut heille, että rahaa ei tule jäämään jäljelle juurikaan, sillä me käytämme kaiken. Meillä on paljon velvoitteita. Käytämme sen, mitä tienaamme, Sting kertoo.

Hän on halunnut kasvattaa lapsensa arvostamaan työntekoa.

– Heidän täytyy tehdä töitä. Kaikki lapseni tietävät sen. He eivät lähes koskaan pyydä minulta mitään, ja arvostan sitä todella paljon, Sting selittää.

– Tietenkin autan heitä, jos he ovat pulassa, mutta eivät he ole oikeastaan koskaan olleet. Heillä on korkea työmoraali ja he haluavat menestyä siinä, mitä tekevät.

Daily Mail uutisoi lakifirma Withersworldwiden tekemästä tutkimuksesta, jonka mukaan ihmiset, joiden omaisuus on yli 10 miljoonaa dollaria (7 miljoonaa euroa) listaavat toiseksi suurimmaksi pelokseen sen, että heidän lapsensa eivät ole motivoituneita työntekoon.

Tutkimuksen yhteydessä myös muun muassa huippukokki Nigella Lawson sanoo, ettei hän aio testamentata omaisuuttaan lapsilleen.

– Se, ettei tarvitse tienata omia rahojaan, pilaa ihmiset, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat