Lapsensa menettänyt Emmi Granlund haluaa uskoa hyvyyteen kaikesta huolimatta: "Kuka olisi uskonut, että elämä voi muuttua hetkessä?"

Emmi Granlund halusi kiittää seuraajiaan saamastaan tuesta.

NHL-jääkiekkoilija Mikael Granlundia ja hänen vaimoaan Emmi Granlundia kohtasi viime viikon sunnuntaina (29.3.)  suuri suruEmmi kertoi Instagram-tilillään, että parin vauva on syntynyt kuolleena.

Emmi halusi nyt kiittää seuraajiaan saamastaan tuesta surullisen tilanteen keskellä. Hän julkaisi Instagram-tililleen kuvan luontomaisemasta, jossa puun välistä välkkyy auringon säteet. 

– Elämä on niin odottamatonta. Kuka olisi uskonut, että se voi muuttua hetkessä? Viime viikkoni on ollut täynnä tunteiden kirjoa, mutta suurimman osan ajastani olen tuntenut itseni rauhalliseksi ja rakastetuksi. Uskon siihen, että kaikelle, mitä elämässä on jokin syy, vaikka sillä ei olekaan joskus järkeä. Kuten sanotaan, emme voi valita mitä tapahtuu, mutta voimme valita, miten siihen reagoimme, Emmi kirjoittaa. 

–  Olen aina ollut optimistinen, halunnut nähdä hyvyyden  ja löytää onnen pienistä asioista,  seuraten universumin merkkejä. Meitä kaikkia ohjaa jokin korkeampi voima. Opas on käytettävissä meille koko ajan, jos vain pysymme valppaina seuraten sen merkkejä. Haluan kiittää teitä kaikkia sydämestäni siitä suuresta määrästä tukea, jota olemme saaneet viime viikon aikana, hän jatkaa kirjoituksessaan. 

Granlundeilla on helmikuussa 2019 syntynyt Milo-poika.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja