Fuengirola.fi: Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetyn Jari Sillanpään Fuengirolan keikkaa ei edes harkittu peruttavaksi: "Emme epäröineet hetkeäkään"

1:50
Jari Sillanpää joutuu syytteeseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Jari Sillanpää ja Maija Hapuoja konsertoivat yhdessä suunnitelmien mukaan Fuengirolassa 30. marraskuuta. 

Perjantaina 15. marraskuuta uutisoitiin, että iskelmälaulaja Jari Sillanpäätä  syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. 

Uutisen tullessa julki ilmoitettiin myös myöhemmin saman päivän aikana, että kaikki Sillanpään suunnitellut kirkkokonsertit loppuvuodelle on peruttu. Sillanpään on kuitenkin määrä esiintyä 30. marraskuuta Fuengirolassa yhdessä Maija Hapuojan kanssa, ja järjestävän tahon mukaan konserttia ei olla perumassa, kertoo Fuengirola.fi.

– Emme epäröineet hetkeäkään asiassa, vaikka melkoinen mediamyllytys Suomessa käynnistyikin perjantaina. Lauantain yleisön Jaria tukeva ja kannustava reagointi Joensuussa vielä vakuutti meidät siitä, että päätös pitää Fuengirolan konsertti oli oikea.

Sillanpään asianajaja Riitta Leppiniemen mukaan syytteet koskevat epäilystä koskien vuotta 2017. 

– Syytteen mukaan kyse ei ole Sillanpään osalta fyysisestä kanssakäymisestä lapsen kanssa, Leppiniemi kertoo MTV Uutisille.

Leppiniemen mukaan Sillanpää kiistää rikokset.

Sillanpää joutui vuonna 2017 huumekohun keskelle, kun laulaja jäi kiinni ratista Helsingin keskustassa huumeiden vaikutuksen alaisena. 

Viime vuonna Sillanpää pidätettiin lentokentällä ja hänen hallustaan löytyi metamfetamiinia. Sillanpää myönsi hankkineensa metamfetamiinia pieniä määriä kolmen vuoden aikana. Hänet tuomittiin kahdesta huumerikoksesta 10 kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen.

Huumeoikeudenkäynnin jälkeen Sillanpäältä takavarikoidusta muistikortista löytyi lapsipornoon viittaavaa materiaalia. Sillanpää itse kiisti edes nähneensä kyseistä materiaalia. Elokuussa 2018 kaikki takavarikoidut laitteet palautettiin Sillanpäälle, vaikka tutkinta oli yhä kesken.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja