"Ei ole kyse vakavasta asiasta" – lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetyn Jari Sillanpään kiertuemanageri kommentoi tulevia keikkoja

10:39

Jari Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Sillanpään on määrä konsertoida lauantaina 16.11. Joensuussa. 

Iskelmätähti Jari Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Syytteitä käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa helmikuun lopulla. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti

Jari Sillanpään asianajaja Riitta Leppiniemi vahvistaa syytteen MTV Uutisille. Kyse on epäilystä koskien vuotta 2017.

– Syytteen mukaan kyse ei ole Sillanpään osalta fyysisestä kanssakäymisestä lapsen kanssa, Leppiniemi kertoo MTV Uutisille.

Leppiniemen mukaan Sillanpää kiistää rikokset.

Sillanpään on määrä konsertoida lauantaina 16.11. Joensuussa Carelia-salissa. Konsertti on osa Kulku ihmisen -kiertuetta. Osa konserteista on loppuunmyytyjä.

Kiertuemanageri Lilja Kainulainen kertoo MTV Uutisille, ettei ole huolissaan syytteistä.

– Tänä aamuna kuulin sokkiuutisen Iltalehdeltä, mutta sitten rauhoituin, kun asianajaja Riitta Leppiniemi selosti mistä on kysymys. Ei ole kyse vakavasta asiasta, vaikka otsikko näyttää karmealta.

Kainulaisen mukaan rikosepäilyt eivät vaikuta tulevaan kiertueeseen, eikä keikkoja peruta.

– Lähdemme aamulla kello 9 kohti Joensuuta.

Kainulaisen mukaan Sillanpää tuskin vielä edes tietää päivän uutisista, sillä laulaja luultavasti nukkuu pitkään eilisen keikkansa jälkeen.

– Hän ei ole soittanut minulle, niin hän ei ehkä edes tiedä tämmöisestä hässäkästä, Kainulainen toteaa.

Sillanpää kärähti ratista syyskuussa 2017. Laulaja tuomittiin tammikuussa rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kahdesta liikennerikkomuksesta. Sillanpäälle lankesi maksettavaksi 50 päiväsakkoa, josta kertyi maksettavaksi tuolloin yhteensä lähes 24 000 euroa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja