Jari Sillanpää mainostaa somessa Fuengirolassa järjestettävää joulukonserttiaan – faneilta tukea ja kannustusta

1:50

Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä epäilty Jari Sillanpää mainostaa Instagram-tilillään tulevaa Fuengirolan keikkaansa. 

Perjantaina 15. marraskuuta uutisoitiin, että entistä tangokuningasta Jari Sillanpäätäepäillään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Laulajalla oli alkamassa marraskuun lopulla kirkkokiertue, joka kuitenkin peruuntui.

Vakavat syytteet saanut laulaja mainostaa nyt Instagram-tilillään tulevaa keikkaansa Fuengirolassa. Keikka on yksi harvoista, joka ei peruuntunut kohun vuoksi. Sillanpää konsertoi suomalaisten suosimassa Fuengirolassa yhdessä laulaja Maija Hapuojan kanssa. 

Tieto siitä, että Fuengirolan keikka ei ole peruuntumassa, tuli maanantaina 18.11. Järjestävä taho kertoi Fuengirola.fi:lle, että Joensuussa 16.11. järjestetty keikka vakuutti heidät siitä, että tätäkään tilaisuutta ei kannata peruuttaa.

– Emme epäröineet hetkeäkään asiassa, vaikka melkoinen mediamyllytys Suomessa käynnistyikin perjantaina. Lauantain yleisön Jaria tukeva ja kannustava reagointi Joensuussa vielä vakuutti meidät siitä, että päätös pitää Fuengirolan konsertti oli oikea.

Sillanpään viralliselle Instagram-tilille julkaistu mainoskuva on kerännyt faneilta positiivisia kommentteja. Fanit muun muassa harmittelevat, että kyseinen keikka on niin kaukana. Monet ovat myös tsempanneet laulajaa. 

– Hyvä Jari, tsemppiä vaan kovasti, kaikki järjestyy, aikanaan, eräs fani kommentoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja