Lappeenrannan uuden paloaseman työmaalta ja Mekava Oy:n tiloista varastettu huomattava määrä omaisuutta – poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja

Lappeenrannassa Etelä-Karjalassa on murtauduttu viime yönä Standertskjöldinkadulla uuden paloaseman työmaalle sekä Valimontiellä Mekava Oy:n tiloihin. Poliisi tutkii tapauksia törkeinä varkauksina.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että murtojen yhteydessä on anastettu huomattava määrä omaisuutta. Poliisi ei kuitenkaan tiedota tarkemmin anastetun omaisuuden laadusta tai määrästä. 

Mekava Oy tekee nettisivujensa mukaan valuja useista eri materiaaleista ja sillä on vuosikymmenten kokemus pumpunosien valmistamisesta. Yrityksen asiakkaat ovat sen mukaan pääosin kemian- ja metsäteollisuudesta sekä energia-alalta.

Poliisi pyytää tietoa mahdollisista ajoneuvohavainnoista tai muusta huomiota herättäneestä liikehdinnästä yöaikaan tapahtumapaikoilla.

Myös asiasta muuten tietäviä pyydetään ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295414559. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja