Mainos

Lapin Kansa: Posti luopui lajittelutiloista Inarissa – kirjeitä ja paketteja käsitellään ruokakaupan parkkipaikalla

Inarissa Posti käsittelee lähetyksiä taivasalla paikallisen ruokakaupan pihamaalla, kertoo Lapin Kansa. Erikoiseen menettelyyn on ryhdytty sen jälkeen, kun Posti luopui vanhoista lajittelutiloistaan eikä vuokrannut tilalle uusia.

Lapin Kansa kertoo, että tätä nykyä posti saapuu Inariin jaettavaksi valmiiksi lajiteltuna Rovaniemeltä. Ennen alueen paketit ja kirjeet käsiteltiin Postin tiloissa, joista kuitenkin luovuttiin työvaiheen siirtyessä isommalle paikkakunnalle.

Vaikka postia ei tarvitsekaan enää lajitella Inarissa, täytyy se kuitenkin siirtää jakeluautoihin linja-autosta, joka kuljettaa postikuorman paikkakunnalle. Koska lajittelutiloja ei enää ole, lasti puretaan ja jaetaan pienempiin autoihin taivasalla paikallisen kaupan parkkipaikalla.

Postilähetykset ovat Lapin Kansan mukaan siirtovaiheessa sään armoilla. Lehden artikkelissa kerrotaan, että viime viikon torstaina postien siirtämiseen kului jopa 45 minuuttia.

Postin Pohjois-Suomen aluepäällikkö Tomi Huhtala kertoo lehdelle, että järjestelyn järkevyyttä tullaan punnitsemaan.  

– Jos näin on, meidän täytyy korjata toimintatapaa. Ei toki ole tarkoitus pitää posteja pihalla, ei tuulessa eikä räntäsateessa.

Posti on murroksessa, katso uutisjuttu toukokuulta:

1:34

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.